Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Dannyyn, 80, liitetty Helmi Loukasmäki, 21, kuuman kosteassa bikinikuvassa: "Missä Iso D?"

Helmi Loukasmäki on jakanut tunnelmia Thaimaan lämmöstä Instagramissa.

27.1.2023 klo 16:13

Helmi Loukasmäki

Musiikkineuvos Danny täytti viime vuonna pyöreät 80-vuotta. Viime vuosina hän on mm. esiintynyt UMK-kisassa ja tehnyt keikkarundin. Kuva: YleHelmi Loukasmäki on näyttävä, vaalea blondi, joka kerää katseet. Loukasmäki tuli julkisuuteen musiikkineuvos, pop-legenda Ilkka Danny Lipsasen assistenttina.


Helmi Loukasmäki on karistanut Suomen taakseen ja matkustanut Thaimaan kuuman kosteaan lämpöön. Hän on julkaissut omalla Instagram-tilillään bikinikuvan itsestään.Kuvassa blondi poseeraa uima-altaalla leoparidibikineissä hiukset valtoimenaan. Vesi on turkoosia ja palmut vihreitä. Kuvasta voi tuntea matkakohteen lämmön ja tunnelman.Hemaisevan blondin kuva ei jätä kylmäksi ja postaukseen satelee sydämiä. Loukasmäki ja Danny on yhdistetty toisiinsa ja ei ihme, että eräs someseuraaja kyseleekin "Missä Iso D?". Hän saa toiselta seuraajalta tietävän vastauksen:

-Se on mukana.


Danny on tehnyt pitkän uran musiikin saralla. Myös 21-vuotias Loukasmäki on aloittanut hommia musiikin parissa. Hän on tehnyt cover-version Taiskan 1970-luvun listahitistä Moi moi vain. Biisi on kuunneltavissa Spotifyssa sekä Youtubessa.Lue myös: Oho! Helmi Loukasmäki rohkeana: Musta nahka-asu nuolee vartaloa tiukasti!


Lue myös: Ohhoh! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 21, yllättää uudella uralla: "Moi moi vain..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat