Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Christoffer Strandberg pois Putouksesta - Esko Eerikäinen tai Mikko Leppilampi uusi juontaja?!?

Christoffer Strandberg juonsi kaksi kautta Putous-viihdeohjelmaa.

23.11.2022 klo 9:24

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg on monipuolinen näyttelijä, tällä hetkellä hän tähdittää uutta Kulkuset, kulkuset -joululeffaa. Kuva: KKMMTV on kertonut tiedotteessaan, että uudet Putous-näyttelijät julkistetaan 12.12. Samalla myös Putous-juontaja vaihtuu.


Tilanne on yllätyksellinen, sillä Christoffer Strandberg ehti olla Putous-juontajana vain kaksi kautta. Tätä aiemmin hänet nähtiin Putouksessa näyttelijänä. Nyt Strandberg on kommentoinut päätöstään MTV Uutisille.

-Tietysti harmittaa lähteä kesken kaiken, mutta kun saa kertakaikkisen ainutlaatuisen tilaisuuden, pitää osata luopua ja heittäytyä, Strandberg toteaa MTV:lle.

Christoffer Strandberg

Strandberg on nähty Putouksessa monessa hahmossa, tässä Nöpö-Felix. Kuva: MTV3


Strandberg kertoo kuitenkin jättävänsä juontajan suuret saappaat turvallisin mielin seuraavalle.

-Jos en tietäisi, kuka seuraajani on, olisin varmaan huolissani, ihan vaan siitä syystä, että ohjelma ja sen tekijät ovat minulle rakkaita. Mutta nyt, kun tiedän, millainen monitaituri työtäni jatkaa, voin nukkua yöni hyvin.


-Itselle oli kunnia-asia valaa uskoa ja kannustaa uusia näyttelijöitä, jotka ensimmäistä kertaa nousevat Putouksen parrasvaloihin. Saman tekivät minulle eräät Pilvi (Hämäläinen), Ernest (Lawson), Roope (Salminen), Timo (Lavikainen) ja Mikko (Penttilä). Annetaan hyvän kiertää, Strandberg toteaa MTV:lle.


Christoffer Strandberg

Esko Eerikäinen on tehnyt monipuolisesti töitä juontajana tv:ssä ja radiossa. Hän on lähtenyt mukaan myös tosi-tv-ohjelmiin, tässä Olen julkkis... Päästäkää Minut Pois -ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: KKM


Kuka tämä Strandbergin mainitsema monitaituri voisi olla, kuka voisi astua Putous-juontajan saappaisiin? Yksi ehdokas voisi olla Esko Eerikäinen. Monialainen Eerikäinen on hehkuttanut uutta työtarjousta oman Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa. Eerikäinen on kertonut, ettei vielä voi paljastaa, mikä homma on kyseessä, mutta että hän on hyväksynyt tarjouksen.


Eerikäinen on juontanut vuosia suoraa aamuradiolähetystä sekä suuria tapahtumia. Esko Eerikäinen on nähty aktiivisesti tv:ssä, hän oli mukana MTV:n Olen julkkis... Päästäkää Minut Pois ja Sometähtien sinkkuelämää tosi-tv-ohjelmissa. Eerikäinen on yksi suositun Salatut elämät -draamasarjan näyttelijöistä.Christoffer Strandberg

Mikko Leppilampi jätti pestin Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana viime vuonna ja on keskittynyt näyttelijän ja esiintyjän töihin. Kuva: KKM


Myös Mikko Leppilampi tulee mieleen, sillä hän jätti Tanssii Tähtien Kanssa -juontopestin tänä vuonna. Voisiko veri vetää Leppilampea vielä juontajahommiin? Vai palaisiko Roope Salminen takaisin Putoukseen?


Lue myös: "Olisi jo pervoa…" Christoffer Strandberg paljastaa, miksei hänestä tullut TTK-juontajaa


Lue myös: Christoffer Strandberg sai ikävän jouluyllärin: “Se oli eka kerta, kun rouva päätti tällaista!"


Lue myös: Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."


Uusi Putous-kausi starttaa tammikuussa 2023.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat