Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho! 76-vuotias Vesa-Matti Loiri harvinaisessa tv-esiintymisessä - Saa terapiaa Tanhupallolta!

Tanhupallon oma ohjelma alkaa ja vieraana on koko joukko suomalaisia tähtinimiä mm. legendaarinen Vesa-Matti Loiri, Maaret Kallio ja Satu Silvo.

6.8.2021 klo 13:02

Vesa-Matti Loiri
Tanhupallo (Kiti Kokkonen) ja Vesa-Matti Loiri juttelevat yhdessä luovuudesta. Kuva: MTV3


Tanhupallon omassa ohjelmassa päästään kurkistamaan elämän perusasioihin 6-vuotiaan riemukkaasta näkökulmasta. Koko perheelle sopivassa ohjelmassa Tanhupallo kertoo omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Tiedossa on puuhanurkkaa, askartelua, uutiskatsaus ja terapiasessioita julkkisten kanssa.Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö.

-Ohjelmassa päästään kurkkaamaan Tanhupallon maailmaan vähän enemmän kuin aikaisemmin. Ohjelman tekeminen oli aivan ihanaa! Meille sattui todella mukava ja inspiroiva työryhmä ja kaikki tuntui loksahtelevan kohdilleen. Intensiivisen ennakkovalmistelun jälkeen oli melkein terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana, Kiti Kokkonen kertoo MTV3:n tiedotteessa.


Vesa-Matti Loiri

Puuhahetkessä Tanhupallo (Kiti Kokkonen) opastaa, kuinka vaikkapa munakennosta, siemenistä ja yrteistä syntyy ilmastonpuhdistushattu ja miten tsemppitikut tehdään. Kuva: MTV3


Yksi vetonaula on Terapianurkkaus, johon vieraaksi saapuu julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Terapianurkassa kartoitetaan viimeaikaiset kuulumiset ja tarkistetaan stressikäyrät. Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta.


Loiri on näyttelijä, koomikko, laulaja ja muusikko. Häntä pidetään yhtenä Suomen laaja-alaisimmista viihdetaiteilijoista. Loiria ei olla nähty viime aikoina tv:ssä yksityishenkilönä, joten nyt tiedossa on harvinaista herkkua Loiri-faneillle.


Vesa-Matti Loiri

Tanhupallo juttelee Supernanny Pia Penttalan kanssa kasvatuksesta. Kuva: MTV3


Tanhupallon terapoitaviksi pääsevät myös mm. Supernanny Pia Penttala, Kimmo Ohtonen, Cristal Snow, Maaret Kallio, Teemu Laajasalo, Niklas Hagman, Paula Noronen, Kari Enqvist, Annika Saarikko ja Satu Silvo.


Kiti Kokkonen nähdään tänä syksynä tv:ssä myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jossa hän kisailee yhdessä Marko Keräsen kanssa.


Lue myös: Kiti Kokkonen paljastaa rohkeasti: "Menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste..."


Lue myös: Ou nou! Kiti Kokkonen paljastaa TTK:n vieneen jo yöunet: "Jännitin NIIN paljon tätä..."


Tanhupallon oma ohjelma alkaa la 11.9. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat