Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Vappu Pimiä rakastaa mökkihommia - Seuraajalta tyrmistynyt reaktio: "On jumalauta, että…"

Maajussille morsian -suosikkisarjan juontaja voisi itsekin muuttaa maalle.

20.9.2023 klo 9:59

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on suosittujen Maajussille morsian ja Maajussille morsian maailmalla sekä Tanssii Tähtien Kanssa tv-sarjojen juontaja. Kuva: KKM


Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit etsivät itselleen kumppania Suomen maaseudulle. Ohjelman juontaa paljasjalkainen stadilainen, Vappu Pimiä.


Ohjelmassa morsio- ja sulhoehdokkaat ovat valmiita muuttamaan maalle, jos vain rakkaus osuu kohdalle. Olisitko Vappu Pimiä itse valmis muuttamaan maalle?

-Olen ajatellut silloin (maalle muuttoa), kun muutettiin Salon paikkaan. Ollaan niin rakastuneita siihen (mökkiin), että silloin ajateltiin hetki, että voisiko olla mahdollista muuttaa sinne. Tajuttiin, ettei se ole logistisesti mahdollista. Tajuttiin myös, että me halutaan pitää siinä se mökkitunnelma, eikä tehdä siellä töitä. No, siitä ollaan lipsuttu monen monta kertaa. Mutta se arki ei ole siellä läsnä.


Vappu Pimiä

Vappu Pimiä ja maajussit, vasemmalta Sami, Ville, Tarja, Kalle, Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja. Kuva: KKM


Ikä on tuonut Pimiälle uusia ajatuksia asumiseen ja itsestä huolta pitämiseen:

-Mitä vanhemmaksi mä tulen, sitä enemmän kaipaan maaseutua ja luontoa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä ahdistavammaksi Helsinki tulee. Vaikka olen syntyperäinen helsinkiläinen ja vielä paljasjalkainen, olen stadin friidu. Mutta rakastan maaseutua. En näkisi mahdottomaksi, että myöhemmin elämässä asuisin maalla, kun lapset on isompia ja muuttaneet pois kotoa. Silloin varmasti tulee olemaan pitempiä aikoja mökillä.


Vappu Pimiä rakastaa kerätä satoa, tyhjennellä kompostia, käydä sienessä, saunoa ja uida. Hän tykkää kaikista pihatöistä. Myös ex-tempore -puuhille on mökillä aikaa. Eräästä syksyisestä sieniretkestä suosikkijuontaja kertoo näin:

-Päätin, että tänään pitää saada tuoreet kantarellit. Lähdin autolla hakemaan metsästä. Joku mun seuraaja laittoi (somessa), että on jumalauta, että hän on käynyt vaikka kuinka monta kertaa sienimetsässä ja mitään ei ole löytänyt. Ja sä vaan ilmoitat, että tarvitset kantarellit kastikkeeseen ja pam, ne on sitten siinä, Vappu Pimiä kertoo nauraen.


Maaseudulla on Pimiälle erityinen paikka sydämessä:

-Rakastan maaseutua, se energia on niin ihanaa ja rauhoittavaa, se on niin maadoittavaa. Voin kehua maaseutua vaikka kuinka pitkään. Siellä on paljon hyvää.

-En luo, kuten arkkitehti tai talon rakentaja. Näen kyllä työn tuloksen, kun avaan telkkarin. Pihahommissa viljelen itse sitä perunaa ja syön sitä. Se on konkreettista.


Lue myös: Maajussille morsian -rakkausarpa toimii! Vappu Pimiä hehkuttaa: 2 vauvaa tulossa, häät...


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa rehellisenä ulkonäkövaatimuksista: "Kauneusihanneasiat eivät ole..."


Lue myös: MTV: Maajussi-Aino paljastaa nyt, miksi oikeasti jäi pois ohjelmasta: "Päätimme sitten, etten..."


Maajussille morsian ma MTV3 klo 20.00.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat ma MTV Katsomo ja pe MTV3 klo 19.30.

Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomo ja MTV3.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»