Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ohhoh! Esko Eerikäinen paljastaa rajusta Hunks-miestanssijan elämästä: “Se oli jatkuvassa...”

Kovassa tikissä oleva Esko Eerikäinen on mukana Scandinavian Hunks -jäähyväisshow´ssa ja Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! realityssä.

8.1.2022 klo 10:00

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on suosittu radiojuontaja ja tv-kasvo, joka nähdään uudessa Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -realityssä. Kuva: KKM


Scandinavian Hunks -miestanssiryhmä kertoi lopetuspäätöksestään viime vuoden lopulla. Hunksit ovat tehneet 20-vuotisen uransa aikana tuhansia keikkoja Suomessa ja ulkomailla.Esko Eerikäinen, 48, oli Hunksien kantava voima. Mitkä on fiilikset, kun Scandinavian Hunks lopettaa?

- Haikea, mutta hyvä fiilis. 20 vuotta on pitkä aika, nyt on aika jättää hyvä asia taakse. En ole itse keikkaillut Hunksien kanssa kuuteen vuoteen, mutta hyviä kavereita ollut edelleenkin mukana.

- Hunksit oli aikanaan iso ilmiö Suomessa. Lopettamista ei voi tehdä hissukseen, vaan pitää tehdä kunniakkaasti lopettamiskiertue. Ilmiö ansaitsee kunniakkaan tavan lähteä, Eerikäinen toteaa.


Eerikäinen jakoi Hunks-muistoja Instassa. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Ja komeasti ryhmä lopettaa, kun One Night Only - 20-vuotisjuhlakiertue pärähtää käyntiin maaliskuussa. Ja kyllä, myös Esko Eerikäinen palaa lavalle ja meno on sen mukaista: lavalle nousee niin poliisia, lääkäriä, raksamiehiä….

-Tehdään iso konserttisalikiertue. On ihana päästä taas rundille jätkien kanssa, ihana päästä tanssikuntoon ja nähdä Hunks-faneja, radiojuontaja hehkuttaa.


Hunks-fanit ovatkin Eerikäisen mukaan aivan erityisiä, he ovat hyvin sitoutuneita naisia.

-Mulle tulee vieläkin kysymyksiä, että ootko tulossa milloin keikoille. Aloitin Hunkseissa vähän alle kolmikymppisenä ja fanit ovat kasvaneet mukana. Heistä on tullut perheellisiä ja perheen äitejä. Hunks-muisto on taustalla hauskasta illanvietosta. On ollut bileitä. Se herättää nostalgisia muistoja.


Esko Eerikäinen Radio Novalla yhdessä Suvi Hartlinin ja Niko-Pekka Mäkisen kanssa:Eerikäinen painottaa, että kaikki Hunks-fanit eivät kuitenkaan ole keski-ikäisiä.

- Toki on nuorempiakin faneja. Nyt nuoret fanit näkee, millaiset alkuperäiset Hunksit oli.


Lavalla tarvitaan paitsi kovaa kuntoa, myös näyttävyyttä. Miten on Esko, tarvitseeko rytistää paljon lavakuntoon?

- Pitää vähän kiristää ja saada vatsapalat näkyviin. Mutta mulla on hyvä pohja alla. Ei tartte tehdä jumalattomia muodonmuutoksia. Kunto on hyvä ja paikat pysyneet hyvässä kunnossa. Ei ole polvi- ja selkävaivoja.


Esko Eerikäinen uskaltaa pukeutua näyttävästi. Tässä mies vuoden alun tunnelmissa Instagramissa:Tanssijan ammatti on kovaa duunia ja Eerikäinen kertoo kovan keikkailun olleen syy lopettamiseen Hunkseissa.

- Lopetin, koska kroppa hajosi, polvet ja selkä oli ihan hajalla. Kroppa ei kerennyt missään välissä levätä, sitä teki väkisin keikkaan, eikä kroppa koskaan ehtinyt palautua. Se oli jatkuvassa säryssä elämistä.


Hunks-elämä ei myöskään noudattanut ns. säännöllistä arkirytmiä. Työ oli yöpainotteista, mikä asetti omat haasteensa.

-Se oli yössä elämistä, keikat oli öisin ravintolassa ja yökerhoissa. Päivät nukuttiin ja treenattiin. Kun tuli lapsia, niin se alkoi olla jo vähän ongelmallista. Ei voi viettää perheellisenä sellaista elämää.


Ruusuja leideille tarjolla Scandinavian Hunksien viimeisellä kiertueella:Mutta summa summarum: mikä oli hienointa ja hulluinta SH-aikoina?

- Hienointa oli kiertäminen kavereiden kanssa ja fanien kohtaaminen.


- Ikävintä oli se samainen kiertäminen, olit koko ajan poissa himasta. Oli keikkaa, keikkaa, keikkaa ja muutamat vapaapäivät välissä. Ja taas mentiin.


Lue myös: Oho! Esko Eerikäinen räväyttää vanhoissa kuvissa: öljytty kroppa, ylirusketus, bodatut lihakset...


Lue myös: Tämä kerää katseita! Esko Eerikäinen on kynsilakkamiehiä - Räväkkä tyyli ei sovi nössöille


Lue myös: Ötökät ja käärmeet riesana: Olen julkkis -realityssä Esko Eerikäinen, Antonio Flores, Sara Sieppi...


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! MTV3 pe klo 20

Katso tv-ohjelman lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat