Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Niko Saarinen paljastaa julkisuuden rumat kasvot: "Koko ajan avointa riistaa ihmisten edessä...”

Niko Saarinen on tuttu reality-ohjelmista ja nyt hän on mukana Olet mitä syöt -elämäntaparemontissa.

17.9.2021 klo 9:24

Niko Saarinen

Niko Saarinen kertoo Olet mitä syöt -ohjelmassa olevansa koukussa noutoruokaan, ja tilaukset ovat sieltä ravintoköyhimmästä päästä. Kuva: MTV3


Niko Saarinen herättää tunteita laidasta laitaan. Mies on nähty useissa reality-sarjoissa ja moni on muodostanut somepersoona, yrittäjä, reality-tähti Saarisesta mielikuvan tätä kautta. Nyt Niko Saarinen nähdään Olet mitä syöt -ohjelmassa.Kehotyytymättömyyttä poteva mies harrastaa liikuntaa epäsäännöllisesti. Saarinen on huolissaan omasta terveydestään ja kuvailee syövänsä pääosin roskaruokaa sekä olevansa kova juhlimaan, joten myös alkoholia kuluu jonkin verran. Omien sanojensa mukaan ilman hyviä geenejä hän olisi nykyisillä elämäntavoillaan erittäin ylipainoinen.


- Moni saattaa ajatella, että tollahan on kaikki tosi hyvin. Kun kerron haasteistani julkisuudessa, niin toivon, että normaalipainoisille nuorille aikuisille se olisi pysäyttävä jakso ja he saisivat omaan elämäänsä oivalluksia, Saarinen pohtii.


Niko Saarinen

Niko Saarinen nähtiin Selviytyjissä, jossa hän selviytyi kylmän karussa pohjolassa 25 päivää. Kuva: Nelonen.


Tv-työ ja bloggaus nostaa ihmisen julkisuuteen ja kansan tuntemaksi. Onko työsi tuonut ulkonäöllisiä paineita? Millaisia?

- On tietenkin, totta kai haluaisi näyttää itsensä parhaassa valossa. On niitä päiviä, kun ei ole hyvä olla itsensä kanssa ja silti pitää mennä kameran eteen. On koko ajan avointa riistaa ihmisten edessä julkisuudessa, Saarelainen toteaa vakavana.


Niko Saarinen nähdään syksyllä Foxin Onnenpyörä Vipissä, kuva Saarisen Instagramista. Pääset selaamaan kuvia painamalla nuolta kuvan oikeassa laidassa:


Niko Saarinen pitää podcastia Jenna Mäkikyrön kanssa, tässä kuva Saarisen Instagramista:Niko Saarinen tunnistaa ja tunnustaa julkkiselämän varjopuolet.

- Kun olisi aiemmin tiennyt, mihin noidankehään astuu, niin olisi ehkä tehnyt toisin. Teen kuitenkin asioita, mistä nautin työni puolesta, mutta tämän työ haittapuolena on olla koko ajan arvostelun kohteena. Se ei aina keskity ammattiin, vaan myös ulkonäköön, Saarinen kuittaa.


Olet mitä syöt alkaa Niko Saarisen jaksolla MTV3-kanavalla ke 22.9. klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat