Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Näitkö jo? Aika jonka sain -leffa tv:stä - Pääosissa Olga Temonen ja Sebastian Rejman

Tuukka Temosen ohjaama elokuva perustuu tositarinaan.

9.2.2023 klo 8:22

Aika jonka sain

Aika jonka sain elokuvan pääparina Olga Temonen (Jaana) ja Sebastian Rejman (Marko). Kuva: Optipari, Filmikamari


Jaana (Olga Temonen) on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa-aika kuluu ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen ja väkivaltaisen miesystävänsä Markon (Sebastian Rejman) kanssa.Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.


Aika jonka sain

Jaana (Olga Temonen) sairaalassa onnettomuuden jälkeen. Kuva: Optipari, Filmikamari


Aika jonka sain on vuoden 2020 maaliskuussa ensi-iltansa saanut draamaelokuva, jonka on ohjannut Tuukka Temonen. Temonen on myös käsikirjoittanut ja tuottanut elokuvan yhdessä pääosanäyttelijä Olga Temosen kanssa.Elokuva perustuu tositapahtumiin ja sen pohjana on kilparatsastaja Jaana Kivimäen tarina. Kivimäki halvaantui onnettomuudessa ja palasi hevosen selkään pararatsastajana.Aika jonka sain

Kuva: Optipari, Filmikamari


Elokuva on ensimmäisiä koronan takia kärsineitä leffoja. Se ehti pyöriä elokuvateattereissa kolme päivää ennen kuin ne sulkivat ovensa. Joillakin paikkakunnilla järjestettiin myöhemmin uusi ensi-ilta.


Leffa esiintyvät Temosen ja Rejmanin lisäksi mm. Ville Myllyrinne, Satu Silvo, Pilvi Hämäläinen, Micke Rejström, Anu Sinisalo, Tatu Sinisalo, Jontte Valosaari, Arttu Lindeman.


Aika jonka sain Sub to 09.02. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat