Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Näin teet helpot pääsiäisherkut - Katso pääsiäisen reseptit ja leivonnaiset tästä!

Tässä pääsiäisherkkujen ykköset, mm. pääsiäiskakku, pasha, rahkapiirakka, mämmi, banoffee ja pätkiskakku.

31.3.2021 klo 8:48

Reseptit


Pääsiäisenä maistuu ehdat pääsiäisherkut. Vaihtoehtoja on monia, voit tehdä perinteisiä leivonnaisia tai kokeilla jotain aivan uutta.


Olemme keränneet sinulle muutaman kivan reseptin, joista toivomme, että saat iloa elämään! Nauti valmistamisesta - ja tietysti syömisestä!Reseptit


Pääsiäiskakku on aina tekijänsä näköinen. Voit koristella sen pääsiäismunilla tai karkeilla - vain mielikuvitus on rajana!


Katso pääsiäiskakun ohje tästä >Reseptit


Pasha on pääsiäispöydän kunkku. Ortodoksinen perinneherkku maistuu koko kansalle. Nosta pasha jääkaappiin yöksi tekeytymään, niin se on parhaimmillaan.


Katso pashan ohje tästä >Reseptit


Rahkasta tehdyt leivonnaiset kuuluvat erottamattomasti pääsiäiseen. Rahka-omenapiirakka on mehevä ja maistuu vaikkapa päiväkahveilla.


Katso rahka-omenapiirakan ohje tästä >Reseptit


Persikkarahka on pääsiäisaterian makoisa päätös. Voit käyttää persikan tilalla myös muita hedelmiä tai kaivaa pakastimesta marjoja. Tujaus vaniljasokeria antaa loppusilauksen suussa sulavaan herkkuun!


Katso persikkarahkan ohje >Reseptit


Mämmi on pääsiäisen perinneruoka, jonka valmistus onnistuu kotikeittiössäkin. Mutta muista varata tarpeeksi aikaa mämmin valmistukseen!


Katso mämmin resepti tästä >Reseptit


Haluaisiko kokeilla pääsiäisenä jotain muuta kuin perinteistä? Banoffee nimi tulee sanoista banaani ja toffee. Makea herkku vie kielen mennessään!


Katso banoffeen ohje >Reseptit


Oletko jo maistanut pätkiskakkua? Minttusuklaan makuinen ja samettisen täyteläinen kakku on juhlien uusi suosikkikakku, joka sopii mainiosti myös pääsiäisen jälkiruoaksi!


Katso pätkiskakun ohje >


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat