Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

"MUKANA KU PERÄPUKAMA!!" Janni Hussi paljastaa uudet kuviot pörrökaverin kanssa somessa!

Janni Hussi on yrittäjä ja somevaikuttaja, joka on tuttu myös tv:stä ja radiosta.

1.12.2021 klo 10:57

Janni Hussi

Janni Hussi on juontanut tv:ssä mm. Ennätystehdasta ja ollut Suurin pudottaja Suomi -valmentaja. Nyt vuorossa on uusi tv-työ: Koti koiralle. Kuva: Nelonen


Janni Hussi on paljastanut Instagram-tilillään uuden uraliikkeen. Hän juontaa uutta Nelosen ohjelmaa Koti koiralle.Janni Hussi kirjoittaa asiasta mm. näin Instassa:

-TITTIDIDITIIII!! Ens vuoden liikkiksin ohjelma tulee tässä! Koti Koiralle! Kun multa kysyttiin, että haluisinko lähteä juontamaan ohjelmaa, jossa etsitään koirille uusia rakastavia perheitä, ei tarvinnut kahdesti miettiä. MUKANA KU PERÄPUKAMA!!


-Koti Koiralle tulee sisältämään koskettavia tarinoita luopumisesta ja ilosta. Aivan ihana koko perheen ohjelma, jota ei halua jättää jaksoakaan välistä!, Hussi hehkuttaa.Yrittäjä, somevaikuttaja ja juontaja Hussi avaa vielä ohjelmaideaa näin:

-Ohjelmassa mentiin täysin koirien ehdoilla ja mukana jokaisen koiran prosessissa oli huippukouluttaja ja asiantuntija Tommy Wirén. Täydellisiä matcheja koirien ja perheiden välillä syynättiin ja etsittiin tiimin kanssa huolella, jotta jokainen koira löytäisi ansaitsemansa huolenpidon. Oon niin kiitollinen että saan olla tässä mukana! Kuivilta silmiltä ei vältytty edes kuvausryhmän osalta.


Lue myös: Oi! Janni Hussi ja Joel Harkimo lataavat tunteikkaat jäähyväisviestit somessa: "Tulee ihan hullu..."


Hussi on koiraihminen ja hänellä on kotonaan Harri-koira. Harrin liikkeitä olemme saaneet seurata myös Instagramissa, jossa Harrilla on oma tili. harri.hoo -nimisellä Instagram-tilillä on yli 12 500 seuraajaa.


Harri syksyisissä tunnelmissa omalla Instagram-tilillään. Katso kuvia painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Koti koiralle perustuu brittiläiseen formaattiin The Dog House. Ohjelmassa seurataan kodinvaihtajakoirien tarinoita. Toisinaan omistajat joutuvat luopumaan karvaisista perheenjäsenistään esimerkiksi allergian tai muuttuneen elämäntilanteen takia. Hännänheiluttajille pyritään löytämään parhaat mahdolliset uudet perheet, joissa koirat saavat kaiken ansaitsemansa rakkauden ja loppuelämän kodin.


Ohjelman juontaa Janni Hussi ja johtavana koira-asiantuntijana toimii Tommy Wirén.


Koti koiralle Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 5.1. klo 20.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat