Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Elokuvat

Muistatko symppisrouvan murhamysteerit? Murhasta tuli totta ja Jessica Fletcher nyt tv-leffassa!

Nyt on mahdollisuus nähdä Jessica Fletcher tositoimissa, kun Murhasta tuli totta -tv-sarjaan perustuva elokuva pärähtää tv:stä.

16.4.2021 klo 7:40

Murhasta tuli totta: Kelttiläinen arvoitus

Salapoliisikirjailija Jessica Fletcher näyttää tekevän tehokasta aivotyötä teekupposen ääressä. Kuva: FreeMurhasta tuli totta: Kelttiläinen arvoitus -leffassa murhamysteeriromaaneja kirjoittava Jessica Fletcher matkustaa Irlantiin, jossa ajautuu mukaan salaisen aarteen metsästykseen.


Pian aarteenmetsästäjät alkavat kuitenkin menehtyä yksi kerrallaan. Murhakirjailija on taas keskellä kuolemantapauksia, joita alkaa nokkelasti selvittää....


Murhasta tuli totta: Kelttiläinen arvoitus

Rikosmysteeri vie salapoliisi-Fletcherin myös hautausmaalle. Kuva: Frii


Murhasta tuli totta (1984-1996) on yksi tv-historian pisimpään jatkuneista salapoliisisarjoista ja se on poikinut myös elokuvia. Pääosaa Jessica Fletcherin roolissa näyttelee tv-sarjasta tuttu Angela Lansbury. Lansbury voitti roolistaan murhakirjailijana ja murharatkojana Golden Globe -palkinnon peräti neljä kertaa, ja hän oli ehdolla 12 kertaa Emmy-kisassa.


Angela Lansbury on tätä nykyä Dame Angela Lansbury, sillä kuningatar Elisabet II on palkinnut hänet Brittiläisen imperiumin ritarikunnan komentajan arvonimellä.


(Murder, She Wrote: The Celtic Riddle, USA, 2003)


Murhasta tuli totta: Kelttiläinen arvoitus Friila la 17.04. klo 23

Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat