Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitkä ovat Arto Nyberg -valtit? Suosikkiohjelma jaksaa ihastuttaa aina vaan ja jatkoa seuraa...

Sunnuntainen keskusteluohjelma starttaa taas. Katso, ketkä istahtavat Arto Nybergin sunnuntaivieraiksi.

10.10.2023 klo 9:40

Arto Nyberg
Arto Nyberg -ohjelmassa on ajankohtaisia vieraita ja asioihin perehtynyt toimittaja. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Arto Nybergin uusi kausi käynnistyy. Tuttuun tapaan Nyberg haastattelee suorassa lähetyksessä kolmea ajankohtaista vierasta.


Suomen pitkäikäisin keskusteluohjelma kerää jatkuvasti hurjia katsojamääriä. Suoraa lähetystä seuraa keskimäärin puoli miljoonaa suomalaista.Arto Nyberg

Satoi tai paistoi, Arto Nybergin luotsaama suora lähetys käynnistyy Helsingin Musiikkitalosta sunnuntai-iltaisin klo 18.45. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Mutta mitkä ovat Arto Nybergin valtit? Mielenkiintoiset, ajankohtaiset vieraat ovat varmasti yksi tärkein tekijä. Vieraat eivät ole kuitenkaan "vain" julkisuuden henkilöitä, heillä on aina oma tarinansa kerrottavana. Nybergin lähes verkkainen haastattelutyyli antaakin vieraille mukavasti tilaa ilman hötkyilyä.


Studiossa vallitsee leppoisa, "sunnuntainen" ilmapiiri, jossa ikäänkuin jutellaan kavereiden kesken. Kamera ei hyppelehdi ja rauhallinen kameratyö on raikas poikkeus tämän päivän usein nopeatempoisessa visuaalisuudessa. Arto Nyberg on tuttu ja turvallinen ohjelma, joka ei yllätä ikävästi.


Sunnuntaina 15.10. Arto Nybergin haastateltaviksi tulevat mm. näyttelijä Saara Kotkaniemi ja muusikko Heikki Silvennoinen.


Arto Nyberg Yle TV1 su 15.10. klo 18.45 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Arto Nyberg
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»