Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mitä nyt kuuluu? Pettynyt Ensitreffit alttarilla Mira: "Meillä oli paljon hyvää ja läheisyyttä"

Ensitreffit alttarilla Mira kertoo MTV Uutisten haastattelussa eroon johtaneista syistä ja tunnelmistaan eron jälkeen.

2.12.2020 klo 7:00

Ensitreffit alttarilla

Mira meni naimisiin Matin kanssa Ensitreffit alttarilla tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Pirkkalalaisen Matin ja järvenpääläisen Miran liitossa ratkaisun hetket koittivat, kun pari päätti lähteä eri teille. Mira kertoo MTV Uutisten haastattelussa katselleensa jaksoja hyvillä mielin, mutta yksi asia on mietityttänyt.

- Tuntuu siltä, että meillä oli parempi fiilis kuin miltä se on näyttänyt kameralle. Kuvaushetkillä tunnelma oli usein kireä ja varoimme liikaa, mitä näytämme kameralle, Mira pohtii.Mira vahvistaa olevansa pettynyt siihen, kuinka eroon johtanut tilanne meni. Hän myöntää joutuneensa puristamaan vastauksen ulos Matista, koska pelkäsi sitä, että toisen mielipide tulisi puskista viimeisessä asiantuntijatapaamisessa tv-kameroiden edessä.


Miralle kuvailee tunteneensa itsensä petetyksi, kun puoliso ei tuonut kantaansa oma-aloitteisesti esiin.

- Ero tuli itselle yllätyksenä, koska meillä oli paljon hyvää ja läheisyyttä, kun olimme kahdestaan ilman kameroita. En tiedä, milloin asia olisi kerrottu minulle, jos en olisi siinä tilanteessa tivannut vastausta ulos, hän pohtii.Ensitreffit alttarilla

Mira ja Matti häähumussa. Kuva: MTV3


Vaikka ero oli pettymys ja Mira olisi ollut valmis vielä jatkamaan suhdetta kameroiden sammuttua, hän sanoi marraskuussa MTV Uutisille pitävänsä nyt ratkaisua oikeana.


- Siinä hetkessä tuntui, ettei suhteemme saanut ansaitsemaansa mahdollisuutta, tai sen eteen ei tehty tarpeeksi töitä.

- Päätösjakson aikoihin olin vielä toiveikkaana, että katsoisimme, miltä oikea elämä yhdessä näyttää. Emme vielä tunteneet toisiamme kunnolla tai päässeet näkemään toistemme arkea. Keskustelut eivät vain edenneet tai syventyneet tarpeeksi, ja sen vuoksi suhde jäi hyvin pintapuoleiseksi. Näin jälkikäteen uskon, että päätös oli oikea. En usko, että olisimme pystyneet rakentamaan aitoa ja luottamuksen arvoista suhdetta, Mira kertoo.


Ensitreffit alttarilla

Mira ja Matti viimeisessä keskustelussa asiantuntjoiden kanssa. Kuva: MTV3


Mira korostaa haastattelussa, ettei hän ole Matille mistään vihainen ja toivoo tälle kaikkea hyvää. Hänen mielestään on kuitenkin parempi, ettei pari ole enää missään tekemisissä keskenään.

- Erosta on jo sen verran aikaa, että olen sen käsitellyt ja valmis kääntämään uuden kappaleen elämässä, Mira kertoo.


Ensitreffit alttarilla päätösjakso pyörii MTV-kanavilla.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat