Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä kuuluu nyt? Rakastunut Ensitreffit-Rene rehellisenä suhteesta Emmaan: “Ei ole koskaan ennen...”

Rakkaus löytyi sittenkin Ensitreffit alttarilla 2.0 -realityssä, muttei ihan suunniteltua reittiä.

3.2.2023 klo 9:03

Ensitreffit alttarilla 2.0

Rene tykkää menevistä ja iloisista naisista, jotka ovat avoimia ja kunnioittavat toisia. Rene kuvailee itseään rennoksi tyypiksi, joten hän toivoo samaa myös puolisoltaan. Kuva: MTV3Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa 24-vuotias Tilda ja 28-vuotias Rene tapasivat toisensa. Pariskunta kävi häämatkalla, asui yhdessä, erosi ja palasi yhteen.


Ensitreffit viimeisessä jaksossa ohjelmasta parisuhdetta etsineet kokoontuivat yhteisen pöydän ääreen illalliselle. Oli aika käydä läpi suhteiden nykystatus.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Rene ja Tilda läheisissä tunnelmissa Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa hääpäivänään. Kuva: MTV3


Illallispöydässä selviää, että Renen ja Tildan suhde on päättynyt. Rene heittää uutispommin, kun hän kertoo rakastuneensa toiseen Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa olleeseen naiseen, Emmaan.Rene kertoo uuden kumppanin löytymisestä näin:

-Ohjelman jälkeen ihan itse lähestyin Emmaa. Minulle oli hänestä jotenkin tullut sellainen fiilis. Otin häneen yhteyttä. Olen ollut pitkään sinkkuna ja nähnyt kaikenlaisia mimmejä. Tuollaista tunnetta ei ole koskaan ennen tullut, niin ajattelin, että ei vitsi en pääse tästä yli, jos en sano tästä.


-Kerroin tästä asiasta ja Emma oli tietysti vähän, en nyt tiedä järkyttynyt, mutta ainakin tosi yllättynyt, Rene jatkaa.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Emma, 25, etsi ohjelmassa huumorintajuista ja menevää kumppania, joka ei jäisi sohvalle makaamaan vaan lähtisi tekemään ja kokemaan yhdessä hänen kanssaan. Kuva: MTV3


Emma oli jo heti Ensitreffit alttarilla 2.0 alussa jättänyt leikin kesken, sillä hän ei halunnut jatkaa tutustumista Temptation Island -realitystä tutun Jarkon kanssa.Niinhän sitä sanotaan, että rakkauden tiet ovat arvaamattomat. Rene on onnellinen uudessa suhteessa:

-Emman kanssa ite koen silleen, että meillä on tosi hyvä olla toistemme kanssa. Meillä on intohimoinen suhde. Kyllä mä tällä hetkellä rakastan Emmaa tosi paljon ja oon niin onnellinen, että olen hänet tavannut.Ensitreffit alttarilla 2.0

Tilda etsi rakkautta Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa. Renen kanssa suhde ei onnistunut, mutta ohjelmassa Tilda tapailevansa uutta miestä. Kuva: MTV3


Rene ja Emma kertoivat MTV Uutisille kuulumisiaan. Yhteiseloa on nyt jatkunut kesästä saakka. Kaksikko kertoo, että heidän suhteensa on syventynyt nopeasti ja voidaan puhua jo rakkaudesta.

-Asumme yhdessä, molemmat vahvistavat MTV:lle.


Lue myös: Kuinka sitten kävi? Ensitreffit alttarilla 2.0 -pareille kävi näin - Yksi pariskunta yllätti täysin!


Lue myös: Ensitreffit Janne: Syöpäepäily vei syviin vesiin “Se oli aidosti oikeesti niin, että...”


Lue myös: Ei eka kerta! Ensitreffit-Rene etsii vaimoa taas tv:ssä: Sai ikävää palautetta ekassa hääohjelmassa


Ensitreffit alttarilla 2.0 Avalla torstaisin uusin jaksoin, MTV Katsomossa maanantaisin uudet jaksot.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat