Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mitä ihmettä!?! Sami Kuronen paljastaa TVOF-yllätyspestin hoidosta: "Älkää kivittäkö"

Sami Kuronen hyppäsi yllättäen The Voice of Finland -juontajaksi, kun Heikki Paasonen sairastui.

26.1.2022 klo 13:33

Sami Kuronen

Sami Kuronen on tuttu mm. Temptation Island Suomi ja Toisenlaiset äidit reality-sarjoista. Parhaillaan tv:ssä pyörii Nyt jos koskaan. Kuva: Ilona Savola/Nelonen


The Voice of Finland kisa on käynnissä. Kuvaukset tehdään aina sovitusti, mutta välillä henkilövaihdokset ovat tarpeellisia esim. sairastumisten takia.


Lue myös: Erikoinen tapaus TVOF:ssä! Kaikki kaksintaistelu-kisaajat eivät tulleet paikalle - Näin asia eteni!Nyt kuvauksissa ei pystytty menemään käsikirjoituksen mukaan, sillä suosikkiohjelman juontajana vuosia toiminut Heikki Paasonen joutui jäämään pois sairastumisen vuoksi. Paasosta tuuraamaan hälytettiin Nelosen muista ohjelmista tuttu juontaja Sami Kuronen.


Sami Kuronen kertoi Instagramissa oman puolensa tarinasta tammikuussa näin:

-Mitäs teet huomenna, kysyi Nelosen kotimaisen viihteen pomo soittaessaan lauantaina klo 20.30.

”Turussa kuvataan The Voice Of Finlandin knockout - jaksoja ja yllättävän sairaustapauksen vuoksi huomenna saatetaan tarvita juontajaa… Tarve tosin varmistuu vasta aamulla, mutta Logomossa pitäisi olla siinä tapauksessa jo klo 10.30!”


-Hoidetaan asiat niin, että se onnistuu, vastasin! Pari puhelua, pyykkikone päälle, läjä kuvausvaatteita valmiiksi ja nukkumaan. Aamulla puhelin soi kahdeksalta ja kutsu käy mikin varteen, Kuronen aloittaa viestinsä.


Suosikkijuontaja Kuronen poseeraa TVOF-kulisseissa tuttuun tyyliinsä kädet levällään:Temptation Islandista tuttu tv-kasvo jatkaa Instassa:

-Kenraaliharjoitukset alkavat 10.30 ja ehdin paikalle minuutilleen samalla kellonlyömällä. Seuraan treenejä sivusta yrittäen samalla sisäistää jaksojen sisällön ja tutustua edes jollain tasolla laulajiin. Kenraalien jälkeen lounas, pikainen kässärin läpikäynti, lavalle ja action!


-Voice on ikoninen ohjelma ja sitä on vuosia isännöinyt vähintään yhtä ikoninen @heikkipaasonen . Fiilis on ennakkoasetelmasta huolimatta yllättävän rauhallinen vaikkakin epätodellinen. Päätän hoitaa tontin omalla tyylilläni, ohjelmaa kunnioittaen, suosikkijuontaja paljastaa detaljin TVOF-juontamistyylistään.


Sami Kuronen

Kuronen kädet levällään -poseeraus Temppareiden eksoottisissa maisemissa. Kuva: Nelonen


Kuronen uskoo kaiken menneen hyvin ja lopettaa kirjoituksensa:

-Yllättävästä puhelusta on kulunut 24h kun kaksi jaksoa on purkissa. Hymyilen! Oli erittäin hämmentävä vuorokausi, josta nautin aivan suunnattoman paljon! Kiitos luottamuksesta @mirkobaas @nelonen @itvstudiosfinland ja koko @thevoiceoffinland jengi. Uusi kausi alkaa perjantaina ja edellä kerrotut jaksot nähdään maaliskuun lopussa. Älkää kivittäkö, mies lopettaa nauruhymiön kera.


Sami Kuronen

TVOFvalmentajat kaudella 2022: Sipe Santapukki, Maija Vilkkumaa, Juha Tapio, Toni Wirtanen sekä paluun tehnyt Anna Puu. Kuva: Nelonen


Knockout-jaksot nähdään Nelosella 25.3.-3.4. Tuolloin nähtäväksi jää, mikä on Kurosen oma tyyli vetää juontajapesti - ja nähdäänkö kädet levällään -poseeraus.


Lue myös: Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."


Lue myös: Anna Puu ja Jukka-rakas hämmentävät pusukuvassa - Anssi Kelan tuore Sanna-vaimo: "Teittekste..."


The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttuun lisätty linkitykset 3/2022

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat