Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilampi tykittää - TTK-juontotyöt jättänyt mies Lahden doping 2001 skandaalipaljastuksessa!

Mikko Leppilampi on monta rautaa tulessa. Hän on näyttelijä, laulaja, esiintyjä, juontaja ja yrittäjä. Nyt vuorossa on Lahti 2001 -draamasarja.

11.5.2022 klo 11:07

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi juonsi Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmaa 10 kautta ja miljoonat silmäparit tottuivat näkemään hänet sunnuntaisin suorassa tv-lähetyksessä. Kuva: KKM


Kun Mikko Leppilampi ilmoitti lopettavansa Tanssii Tähtien Kanssa -juontohommat heräsi kysymys, mitä seuraavaksi. Nyt Leppilampea on nähty entistä enemmän suomalaisissa tv-sarjoissa.


Ensin tuli iso työ Hautalehto: Kylmä syli -sarjassa, jossa Leppilampi näytteli rikoskomisario Antti Hautalehtoa. Nyt Nelonen Media on julkaissut, että Leppilampi on pääosassa Ruudun uudessa alkuperäissarjassa Lahti 2001.Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi näyttelee Hautalehto: Kylmä syli -sarjan pääroolin. Kuva: Solar Films.


Sarjan pääosassa Mikko Leppilampi esittää fiktiivistä urheilutoimittajaa. Urheilutoimittajan oma hiihtoura on epäonnistunut ja hän alkaa tutkia Lahden tapahtumia.


Kuuden suomalaisen huippuhiihtäjän doping-käry Lahden MM-kisoissa on Suomen urheiluhistorian suurin skandaali. Tarinassa pureudutaan kipeään menneisyyteen draaman keinoin - mitä tapahtui ja miksi?


Lue myös: Mikko Leppilampi jakoi supersöpön kuvan vauvan kanssa - Mikon Elisa-sisko täräyttää: “Mokomat...!”


Lue myös: Yksityisyydestä tarkka Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen sukulaiskuvan - Some ihastui!Mikko Leppilampi

Kuva: Nelonen Media


Ruudun tiedotteen mukaan luvassa on inhimillinen tarina intohimosta, häpeästä, äärimmäisestä paineesta ja niistä valinnan hetkistä, jotka voivat määrittää koko elämän.


Sarjassa nähdään lukuisia oikeisiin henkilöihin perustuvia hahmoja, joita esittävät Suomen eturivin näyttelijät. Nimet julkaistaan tuonnempana. Sarjan ohjaa suositun Koskinen-draaman ohjannut Lauri Nurkse.


Lahti 2001 -sarja nähdään Ruudussa vuonna 2023.


TV-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»