Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Maisa Torppa jakso räjäytti Veitolan somen: "aidosti oikeasti itketti" "epäaitoa ja teeskentelyä"...

Maria Veitola vieraili Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kohujulkkis Maisa Torpan kotona.

18.9.2020 klo 11:15

Yökylässä Maria Veitola

Maisa Torppa on mm. lähihoitaja, lentoemäntä, Miss Bikini ja tosi-tv-julkkis. Kuva: MTV3


Yökylässä Maria Veitola -jaksossa torstaina 17.9. Maisa Torppa kutsui toimittaja Maria Veitolan omaan kotiinsa. Jaksossa naiset puhuivat syvällisiä ja Torppa mm. paljasti ex-miehensä pettäneen häntä useiden naisten kanssa.


Jaksossa nähtiin suuria tunteita ja herkistyttiin. Torppa kertoo julkisuuden varjopuolista ja Veitola kokee millaista on, kun ennakkoluulot pettävät.Maria Veitola jakoi kuvan hänestä ja Torpasta Instagram-tilillään ja pyysi lukijoita lausumaan ajatuksia jaksosta. Ja niitä totisesti tuli oikein pitkienkin kirjoitusten muodossa. Illan jakso oli koskettanut, se herätti katsojissa positiivisia ja negatiivisia ajatuksia. Osansa palautteesta sai niin itse Veitola kuin Torppakin, tässä muutamia katsojien ajatuksia jaksosta.Torppaa ja Veitolaa kehuttiin ja kiiteltiin.


-Olen katsonut jakson ja ihailin Maria sun äidillistä sekä terapeuttista kykyä olla toisen ihmisen äärellä, kun hän jakaa elämänsä kipeimpiä kohtia. Siihen kykenee ihminen, joka on saanut osakseen samanlaista rakkaudellista kohtaamista ja tietää miltä tuntuu tulla nähdyksi ihmisenä haavoineen kaikkineen. Kiitos tästä.


-Yksi tärkeimmistä tekemistäsi yökyläilyistä. Aidosti oikeasti itketti ohjelmaa katsoessani. Tämä jakso vahvisti minussa sitä ajatusta, ettei henkilöä saa tuomita ellei ole seisonut hänen saappaissaan. Ja että medianlukutaito vaatii vielä treeniä - meiltä kaikilta. Olet huipputyyppi Maria. Ja Maisa.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Yökylässä Maria Veitola

Maisa Torppa ja Maria Veitola Torpan valkoisessa kodissa valkoisella sohvalla. Kuva: MTV3


Veitolan instagram-tilille tulee lisää kiitosta:


-Upea jakso! Sulla on taito olla aidosti läsnä, jolloin ihminen uskaltaa riisua naamionsa ja olla itsekin paljaana ilman roolia. Koskettava kohtaaminen Maisan kanssa. Maisan herkkä ja kiltti sisin tuli näkyväksi. Kiitos myös Maisa rohkeudestasi ja heittäytymisestä.


-Maisa on mun mielestä aina ollut todella ihana persoona ja on harmittanut että hänestä revittiin jatkuvasti mediassa kohu otsikoita ja maalattiin kuva bimbosta. Ihanaa Maria, että toit isomman yleisön tietoon kolikon toisen puolen.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Yökylässä Maria Veitola

Jaksossa nähtiin harmonista tunnelmaa kynttilöiden ja kuohuvan ääressä. Kuva: MTV3


Yökylässä Maria Veitola herättää aina keskustelua. Jakso sai myös negatiivista palautetta.


-Vähän ikävää tuoda julki vain toisen osapuolen kanta, varsinkin kun itsekin on pettänyt ja jari matti nyt ei tuommosia viitsi lähteä julkisuuteen tuomaan edes, kolikolla on aina kaksi puolta. Jospa ensi vuonna pääsisi jarimatin yökylään.


-Toimittajalta on kyllä nyt tällä kertaa jäänyt taustatyö tekemättä kun nielee kritiikittä kaiken mitä nurmijärveläisrouva puhuu. Varnasti sympaattinen ihnknen, mutta olisin Marialta odottanut vähän terävämpää asennetta pelkän sympatian sijaan...


-En ole vähään aikaan nähnyt mitään yhtä epäaitoa ja teeskentelyä. Riman alitus.


Yökylässä Maria Veitola on MTV3 ohjelmistoa.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ekan kerran 9/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat