Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Maajussi-Aino etsii yhä rakkautta - Kriteerit miehelle: "Joka haluaisi..."

Maajussi-Aino jäi pois Maajussille morsian: Kaikki tarinat -realitystä.

21.9.2023 klo 7:00

Maajussi-Aino

Aino harrastaa musiikkia, liikuntaa ja yhdistystoimintaa. Aino on myös kiinnostunut tilan ja maatalouden perinteistä ja historiasta. Kuva: MTV3


Varsinais-Suomessa Tarvasjoella asuva Aino emännöi 1500-luvulla perustettua tilaa. Tila on ollut Ainon suvulla 1890-luvulta ja tilalla viljellään luomuviljaa. Ainosta tuli tilan emäntä 10 vuotta sitten ja juuret ovat tukevasti maaseudulla. Aino tekee päätyötä erityisluokanopettajana ja maatila onkin sivutoimeentulo.


Aino etsii itselleen huumorintajuista miestä, joka arvostaa menneisyyttä, elää nykyisyyttä ja suhtautuu optimistisesti tulevaan. Aino haaveilee elämästä tilalla myös tulevaisuudessa ja haluaa kehittää tilaa yhdessä tulevan kumppanin kanssa.


Maajussi-Aino

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman maajussit vasemmalta Aino, Veli-Matti, Jani ja Pinja, keskellä juontaja Vappu Pimiä. Kuva: KKM


Aino sai Maajussille-ohjelmassa viisi kirjettä kiinnostuneilta miehiltä. Ainon tarinaa ei tällä kertaa seurata Maajussille morsian -ohjelmassa. Millaista miestä etsit kumppaniksesi?

-Mä etsin lähtökohtaisesti itselleni kumppania, en mitään renkiä todellakaan. Se on tärkein juttu, että miehellä on oma juttu, eikä hän halua tulla mulle rengiksi tai isännäksi. Ehkä renki on vähän vähättelevä sana, pehtoori olisi parempi. Etsin elämäni rakkautta, eikä tässä ole kyse mistään työntekijän etsimisestä.


Millainen on ihannekumppani?

-Omilla jaloillaan seisova ihminen, aikuinen mies, jolla on oma elämä sillä tavalla kunnossa, että on siihen tyytyväinen. Mutta joka haluaisi rakastua ja osaisi osoittaa sitä rakkautta. Se olisi mun haave, vaikka mun elämä on ihan hyvää näinkin, niin kyllä mä haluan rakastua.


Mitä olisit valmis tekemään rakkauden eteen, esim. muuttamaan tilalta pois?

-En voisi muuttaa ainakaan tällä hetkellä rakkauden perässä. Olen kiintynyt siihen paikkaan ja sitten mulla on lapset, jotka pitää mua tilalla. Haaveilen siitä, että asuisin joskus vielä jossain muuallakin. Täytän 41 ja ajattelen, että kyllä tätä elämänpolkua tässä vielä on jäljellä.


Lue myös: Maajussille morsian: Aktiivinen maajussi-Aino tyrmää tämän heti ekoilla treffeillä: "Mä en halua…"


Lue myös: MTV: Maajussi-Aino paljastaa nyt, miksi oikeasti jäi pois ohjelmasta: "Päätimme sitten, etten..."


Lue myös: Maajussille morsian: Kipeästä erosta toipunut maajussi-Kalle avoimena: "Huomasi, ettei…"


Maajussille morsian: Kaikki tarinat ma MTV Katsomo ja pe MTV3 klo 19.30

Maajussille morsian ma MTV3 klo 20.00

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»