Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Maajussi-Jouni paljastaa jännittäneensä kameroita intiimeissä tilanteissa:"Menin siis vähän lukkoon"

MTV kertoo, että maajussi-Jouni koki Maajussille morsian -ohjelman teon aikana kameroiden läsnäolon vaikeaksi.

27.11.2020 klo 10:00

Maajussille morsian

Jouni isännöi suvussa vuodesta 1564 ollutta komeaa tilaa kauniissa järvimaisemissa. Kaikki asiat näyttäisivät olevan mallillaan, vain emäntä puuttuu. Kuva: MTV3Maajussille morsian -ohjelman tämä kausi on tullut päätökseensä. Multialainen marja- ja metsätilallinen Jouni toivoi löytävänsä ohjelmasta lempeän, itsenäisen ja fiksun naisen, joka heittäytyisi mukaan myös vähän pöhköihin juttuihin. Luonnollisuus ja naapurintyttömäisyys olisivat myös piirteitä, jotka veisivät Jounilta jalat alta.


Maajussi-Jouni valitsi ankaran pohdinnan jälkeen farmiviikon päätteeksi Hennan. Pariskuntaa Jounista ja Hennasta ei kuitenkaan tullut. Jouni kertoo ohjelmassa, että hän ja Henna olivat yhtä mieltä siitä, ettei heistä tule pariskuntaa romanttisessa mielessä.


Maajussille morsian

Henna ja Jouni eivät löytäneet yhteistä säveltä rakkauden tangossa. Kuva: MTV3


Vuoden 2020 kesä oli Jounille hyvin poikkeuksellinen, vaikka hän ei ohjelmasta rakkautta löytänytkään. Jouni kertoo MTV:lle yllättyneensä ohjelmaa kuvatessa siitä, kuinka paljon kameroiden läsnäolo häntä jännitti ja miten suuresti tämä vaikutti häneen tuotannon aikana.

- Tiedosti vähän liian hyvin kameroiden läsnäolon, niin iski ihan rehellinen jännitys jakaa omia ajatuksia tuotannolle ja katsojille, koska niitä asioita pitää kuitenkin niin intiimeinä. Menin siis vähän lukkoon. Aina kun kamerat sammuivat pystyin olemaan normaalisti, ja se oli paljon helpompaa. Kameroiden edessä taas on tosi vaikeaa olla, Jouni kertoo mtv.fissä.Maajussille morsian

Jounin morsianehdokkaat Aura, Henna ja Sanni.­ Kuva: MTV3


Maajussi sai kauden aikana morsianehdokkailtaan osakseen kritiikkiäkin siitä, ettei miehestä tai hänen ajatuksistaan oikein tahdo ottaa selvää. Jouni pohtii, ettei voi kuitenkaan tästä täysin syyttää kameroita, vaikka ne häntä jännittivätkin.

- Haluaisin jakaa tuollaisia asioita vain kahden kesken, enkä koko Suomen kesken. Se oli tosi haastavaa ja tätä onkin paljon naureskeltu, tai mun tapauksessani hihitelty, että tilanne oli kaikille tosi outo.


Kaikesta huolimatta Jounin mukaan kokemus ohjelmassa oli kasvattava ja hän kokee, että mukaan kannatti lähteä.

- Jos jälkikäteen antaisin jotain ohjeita itselle, niin sanoisin, että koita unohtaa ne kamerat ja se tunne, että tässä tehdään ohjelmaa. Koska kyllä se vaikeutti asioita.


Lue, mitä maajusseille kuuluu kesän jälkeen:

Mitä nyt kuuluu? Maajussi-Aleksi ei enää salaile rakastaan: "Kyllä se on kaksin kaunihimpi"


Kuinka sitten kävi? Maajussi-Heidi paljastaa, roihahtiko rakkaus: "Miehessähän ei ole mitään..."


Maajussi-Miia ja Kimmo hehkuvat vastarakastuneina: "Katsotaan, jos vuoden vaihteen jälkeen Kimmo..."


Maajussille morsian pyörii mtv.fi -palvelussa.


Katso kaikki tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Keskustele artikkelista
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat