Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

Martina Aitolehti on kestojulkkis, jonka tuloja, miesystäviä ja tekemisiä seurataan tarkalla silmällä.

24.11.2022 klo 11:50

Martina Aitolehti

Revenge Body with Khloé Kardashian tv-sarjan Suomi-version vetäjänä on Martina Aitolehti. Kuva: Discovery+Yrittäjä, hyvinvointivalmentaja ja triatlonisti Martina Aitolehti on jättänyt talvivaippaan pukeutuneen Suomen taakseen.


Aitolehti on kertonut Instagram-tilillään suuntaavansa Dubain lämpöön. Matka Dubaihin ei ole ensimmäinen, sillä hyvinvointivalmentaja on viihtynyt Arabiemiraateissa aiemminkin.


Matkalle lähtevä Aitolehti kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi yhdellä sanalla lähtötunnelmistaan Instagramissa: "Byeee".


Aitolehti on jakanut kuvan lähtötunnelmista Instagram-tilillään rakkaan koiransa Nalan kanssa:Aitolehden kanssa Dubai-reissulla on seurapiirikaunottaria. Tyttöjen reissulla mukana on mm. Selviytyjät Suomi tv-sarjasta tuttu dj Suvi Pitkänen sekä Diili-sarjan asiantuntija, yrittäjä Noora Fagerström. Pitkänen ja Fagerström ovat jakaneet Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvan matkaseurueesta.


Aitolehti jakoi Instagram-tilillään muistoja aiemmalta Dubain reissultaan, jossa hän sai kyytiä helikopterilla. Katso video painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Aitolehden matkaseuralainen Suvi Pitkänen jakoi Instassa bikinikuvia Dubain lämmöstä. Kuvat: @ramsesstudiocom
Lue myös: Some kihisee! Martina Aitolehti ja ökytulot villitsevät: "Eivät kaikki voi elää sossun tuella..."


Lue myös: Esko Eerikäinen rehellisenä väleistään ex-vaimo Martina Aitolehteen: “On tapahtunut iso…”


Lue myös: Ohhoh! Martina Aitolehti vaihtoi blondiin - Somessa tiukkaa palautetta: "Näyttää peruukilta"


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat