Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Jyrki Sukulan yllätyspaluu - Etsii uusia ruokainnovaatioita kaupan hyllyille

Sukula on pistänyt kuntoon kuppilat ja hotellit, nyt hän haluaa pistää kuntoon suomalaisten ruokakauppojen valikoiman - ainakin yhdellä tuotteella..

28.6.2019 klo 11:00

Suomalainen menestysresepti

Jyrki Sukula haluaa tehdä ruokavallankumouksen. Kuva: TV5


Suomalainen menestysresepti on ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaama ohjelma, jossa tehdään suomalaista ruokavallankumousta ja etsitään nimensä mukaisesti seuraavaa menestyjää elintarvikebisnekseen. Ohjelman voittaja saa kehittämänsä tuotteen ruokakauppojen hyllyille.


Ohjelmaan haki yli sata ruokainnovaattoria tähtäimessä saada oma tuote kaupan hyllyille suomalaisten syötäväksi.


Suomalainen menestysresepti

Uudessa sarjassa etsitään ruokainnovaatioita. Kuvituskuva, Pixabay


Ohjelmassa sukelletaan ruoka- ja tuotekehityksen maailmaan ja nähdään, miten ideasta kehittyy valmis tuote. Valmistuuko tuote ajoissa? Onko sitä mahdollista tuottaa tarpeeksi iso määrä? Entä millainen on tuotteen tarina? Onko pakkaus riittävän houkutteleva, jotta tuote tarttuu kuluttajan matkaan? Ja se kaikkein tärkein: millaista palautetta maku saa lahjomattomilta kuluttajilta?


Avausjaksossa on mukana 27 semifinalistia, mutta vain kuusi parasta ruoka-innovaattoria jatkaa päivän päätteeksi. Finalisteja tuomaroivat ja tukevat Sukulan rinnalla mm. S-ryhmän edustaja, Finlaysonin ja PR Foodsin edustaja. Elokuussa selviää, mikä tuote voittaa paikan kaupan hyllyllä ja kuluttajien ostoskoreissa.


Suomalainen menestysresepti alkaa TV5 su 30.6. klo 20.00 alkaen

Jäikö jakso näkemättä? Tsekkaa ohjelmatiedot Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat