Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Juha Tapio: "Mä olen varmaan ollut nöyrän ulkokuoreni alla niin korskea nuorena, etten mä olisi..."

Juha Tapio antaa neuvoja ja valmentaa TVOF-kisaajia lämpimällä otteella.

2.4.2021 klo 9:00

Juha Tapio

Juha Tapio on laulanut tiensä suomalaisten sydämiin useilla hittibiiseillään, kuten Kaksi puuta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Juha Tapio on huippusuosittu lauluntekijä, muusikko ja laulaja. TVOF:ssä hän valmentaa laulajia suurella sydämellä. Mutta mitä vinkkejä olisit itse toivonut urasi alkuaikoina?


-Mä olen varmaan ollut nöyrän ulkokuoreni alla niin korskea nuorena, etten mä olisi ottanut vastaan mitään neuvoja. Olen ajatellut, että se mitä mä teen on oikein. On ihan hyvä rakentaa uransa yrityksen ja erehdyksen kautta, kyllä joka tapauksessa käytäntö opettaa, mikä toimii ja mikä ei, suosittu artisti paljastaa.Mikä mielestäsi on TVOF:ssä parasta?

-Ehkä se hienoin juttu tässä on, että tuolla on ihmisiä, joiden sisällä asuu artisti, mutta ne ei välttämättä ole vielä sitä itse hoksanneet. Jos siinä matkalla pystyy auttamaan, että se oivallus tulee, niin se on se paras juttu, Juha Tapio innostuu.


Juha Tapio on kasvattanut komean parran, kuva Juha Tapion Instagramista:TVOF livejaksot alkavat. Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä kilpailevat Redraman ja Juhan tiimit. Jakson neljästä laulajasta kaksi jatkaa semifinaaleihin. Esiintymässä Antti Tuisku ja Redrama.


Lue lisää: Juha Tapio paljastaa yllävän tiedon - Anna Puun perintö lipsui näin: “Pakka meni uusiksi”


The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat