Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Iloyllätys: Putous-lapsitähti Kuura Rossi, 11, Mikko Leppilammen kanssa uudessa leffassa!

Vinski ja näkymättömyyspulveri perustuu Aapelin suosittuun Koko kaupungin Vinski -kirjaan.

5.2.2021 klo 7:00

Kuura Rossi

Vinski (Kuura Rossi) ja apteekkari (Martti Suosalo). Kuva: Nelonen Media


Koko perheen elokuva Vinski ja näkymättömyyspulveri perustuu useita sukupolvia riemastuttaneeseen Aapelin kirjaan Koko kaupungin Vinski (1954). Putous-viihdeohjelmassa ihastuttanut Kuura Rossi näyttelee leffassa itse Vinskiä.


11-vuotias Kuura Rossi ihastutti katsojia Putouksen Viikkokatsauksen lätkä-sketsissä, jossa hän näytteli pipolätkää pelaavan isän hieman liian tunteella menevää manageripoikaa. Toisen kerran Rossi nähtiin tv:ssä nuoren McGyverin roolissa.Elokuva Vinski ja näkymättömyyspulveri sijoittuu kuvitteelliseen Hömpstadin kaupunkiin, joka on joutunut röyhkeän rikosaallon kouriin. Murrot ja ryöstöt ovat osa kaupunkilaisten todellisuutta, ja poliisia auttamaan tarvittaisiin nyt todellinen supersankari.


Koulupoika Vinski (Kuura Rossi) tutustuu salaperäiseen apteekkariin (Martti Suosalo), joka tarjoaa Vinskille mahdollisuutta tulla Hömpstadin sankariksi. Apteekkarin salaisuus on näkymättömyyspulveri, jonka avulla Vinski voisi auttaa rikosaallon kynsissä kamppailevaa kaupunkia.


Kuura Rossi

Vinski (Kuura Rossi) ja Krista-äiti (Pirjo Heikkilä). Kuva: Nelonen Media


Supersankaruus ei kuitenkaan ole helppoa, kun samaan aikaan Vinskin äiti Krista (Pirjo Heikkilä) alkaa seurustella turvayrittäjä Anteron (Mikko Leppilampi) kanssa. Hankalinta Vinskille on kuitenkin pitää omat sankarityönsä salassa. Hän on luvannut apteekkarille ettei paljasta pulveri salaisuutta kenellekään. Pelastaakseen Hömpstadin Vinskin täytyy todellakin olla näkymätön supersankari.


Juha Wuolijoen ohjaaman sekä Nelonen Median levittämän elokuvan ensi-ilta siirtyi syksyyn. Snapper Films Oy:n tuottaman elokuvan oli tarkoitus tulla elokuvateattereihin helmikuussa.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat