Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Iik! Helena Ahti-Hallberg sai hiekkarannalla kyytiä: Lyhyt, hampaaton vanhus vei kuumassa yössä!

Suosikkiuusinta: Tanssinopettaja ja Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg on tanssinut eri maissa ja maanosissa.

4.9.2021 klo 10:00

Helena Ahti-Hallberg

Helena Ahti-Hallberg tuomaroi TTK:ta jo 11. kautta. Kuva: KKM


Helena Ahti-Hallberg on näyttävä ammattitanssija ja opettaja, joka on voittanut kilpailu-urallaan yhdeksän Suomen mestaruutta sekä edustanut Suomea mm. MM- ja EM-kisoissa. TTK:ssä Ahti-Hallberg on sekä toiminut tanssinopettajana että tuomarina.


Lue myös: Helena Ahti-Hallberg paljastaa - Vanhemmille vaikea paikka, kun “kympintyttö” halusi tanssinopeksiSunnuntai-iltaisin tv:n äärellä on satojatuhansa, jopa yli miljoona silmäparia, kun suosittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörii tv:ssä. Suorat lähetykset voivat jännittää esiintymiskokemusta omaaviakin. Miten valmistaudut suoriin lähetyksiin?

- Mulla ei ole mitään rutiineja, sillä koskaan ei voi valmistautua, varsinkaan kauden ensimmäiseen lähetykseen. Ehkä se ensimmäinen lähetys onkin aina vähän jännittävä, koska silloin saat luotua mielikuvan tasosta ja ennakoimaan kehityskaarta, joka muodostuu kauden aikana, Ahti-Hallberg aloittaa ja jatkaa:


- Kyllä ensimmäinen lähetys jännittää ihan pikkaisen, mutta aika nopeasti se jännitys siirtyy, että jännittää parien puolesta ja jännittää sitä, miten he onnistuu.


Helena Ahti-Hallberg

Tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Kuva: KKM


Lue myös: Upea Helena Ahti-Hallberg kehuu mieskollegoistaan: "...kyltymätön", "tiedot potenssiin sata"...


Tuomarit näkevät tanssiesitykset aina kenraalissa ja sitten lopullisen, tuomaroitavan tanssin suorassa tv-lähetyksessä. Helpottaako tämä esityksen arviointia?

- Koskaan ei voi luottaa, että tanssi menee samalla tavalla suorassa lähetyksessä, sillä suorassa lähetyksessä voi tapahtua mitä tahansa. Joku suoritus, joka on ollut loistava kenraalissa, menee suorassa aivan penkin alle. Suoraan lähetykseen pitää lähteä tuorein ajatuksin ilman ennakko-odotuksia, kokenut tuomari summaa.


Helena Ahti-Hallberg

Juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Kuva: KKM


Lue myös: Mikko Leppilampi paljastaa, miksei itse halua tanssia TTK:ssa: “Mulla on vähän sellainen ajatus...”


Ahti-Hallberg on tanssinut monilla eri parketeilla ja estradeilla. Mikä on ollut omassa elämässäsi sykähdyttävin tanssi?

- Olen tanssinut päätä lyhyemmän, hampaattoman vanhuksen kanssa lomalla Brasilian hiekkarannalla keskellä yötä, enkä tiennyt tanssita mitään mitään, mutta seurasin ihan täysillä. Se on elämäni mieleenpainuvin tanssi! Ahti-Hallberg naurahtaa.


Tanssii Tähtien Kanssa on MTV3 ohjelmistoa ja nähtävissä mtv.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat