Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Helena Ahti-Hallberg paljastaa - Vanhemmille vaikea paikka, kun “kympintyttö” halusi tanssinopeksi

Yksi Tanssii Tähtien Kanssa -tuomareista on iki-ihana Helena Ahti-Hallberg.

4.9.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on TTK-tuomariston vakiokasvo. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Helena Ahti-Hallberg on mukana Tanssii Tähtien Kanssa tuomaristossa tänäkin syksynä. Mutta mikä on leidin mielestä katsojien vuodesta toiseen tykkäämässä TTK:ssa parasta?


- Mulla on istumapaikka maailman parhaan viihdeohjelman maailman parhaalla paikalla. Mä näen kaiken, mitä siellä tapahtuu ja saan nauttia tunnelmasta aitiopaikalla. Se on aivan mieletöntä, Ahti-Hallberg heläyttää.Moni ehkä muistaa, että Ahti-Hallberg toimi tanssinopettajana kahdella ensimmäisellä kaudella. Hänen oppilainaan oli jalkapallovalmentaja Keith Armostrong ja uinnin maailmanmestari Jani Sievinen. Enää Helena Ahti-Hallberg ei mieli opettajaksi, eikä tanssijaksi TTK-parketille.


- Se on siinä mielessä huono, että koskaan ei tiedä, saako olla mukana loppuun asti. Mutta nyt mä saan olla mukana loppuun asti. Se on ihan parasta!

Tanssii Tähtien Kanssa

Ahti-Hallberg on tuomaroinut tai opettanut TTK:ssa niin, että vain yksi kausi on jäänyt väliin vuosien varrella. Kuva: MTV3


Tanssi ei ole aina nauttinut samanlaista arvostusta kuin tänä päivänä. Oliko tanssi ammatinvalintana itsestäänselvyys nuoruudessasi vai kohtasitko ennakkoluuloja?


- Olin lukion ensimmäisellä, kun tiesin, että haluan tulevaisuudessa pyrkiä tanssinopettajaksi ja menestyä siinä niin hyvin kuin mahdollista. Kyllä se vanhemmille oli vähän vaikea paikka, ettei akateeminen ura ollutkaan vaihtoehto tytölle, joka koulussa menestyi äärettömän hyvin. Mutta seurasin omaa intohimoa ja rikoin raja-aitoja.


- Tänä päivänä tanssinopettaja on jo varsin varteenotettava ammatti, koska meitä hulluja oli silloin muutama, jotka päätettiin, että tämä on varteenotettava uravaihtoehto, me tehtiin se. Olimme uranuurtajia tässä asiassa, Ahti-Hallberg toteaa.Tanssii Tähtien Kanssa

Arvovaltainen TTK-tuomaristo: Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Lue lisää: Upea Helena Ahti-Hallberg kehuu mieskollegoistaan: "...kyltymätön", "tiedot potenssiin sata"...


Lue lisää: Jymy-yllätys! Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa kaikki parit mukana -Voittaja selviääkin lauantaina


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kaksiosainen finaali MTV3-kanavalla su 29.11. ja la 5.12. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Keskustele artikkelista
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat