Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Haluatko aitiopaikalle suhdesoppiin? Nämä 4 pariskuntaa mukana Muuttopäiväkirjat realityssä!

Realitysarja Muuttopäiväkirjat saa jatkoa. Nämä parit pistävät lusikat yhteen.

19.4.2021 klo 7:00

Muuttopäiväkirjat

Yksi pariskunta on raskaana oleva Kati, 28, ja pop-tähteydestä haaveileva Lassi, 28. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Muuttopäiväkirjat tv-sarjassa pääsemme seuraamaan, kun neljä nuortaparia eri puolilta Suomea muuttaa yhteen. Parit saavat puoleksi vuodeksi käyttöönsä pikkukamerat, joilla he taltioivat oman arkensa iloja ja suruja. 11-osaisessa sarjassa katsojat pääsevät aitiopaikalle parisuhdesopan syövereihin.Muuttopäiväkirjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Lassi ja Kati, Lempäälä

Suurista lavoista ja musiikkitaivaan pop-tähteydestä haaveileva Lassi, 28, on juuri muuttanut yhteen tyttöystävänsä Katin, 28, kanssa. Lassi pyrkii olemaan aktiivisesti esillä sosiaalisessa mediassa ja kuvaa Katin kanssa humoristisia videoita, joiden Lassi toivoo herättävän kiinnostusta hänen uraansa kohtaan.


Kati on miehensä uskollinen tukija, joka jaksaa olla positiivinen ja kannustava. Katilla onkin aikaa panostaa Lassiin, sillä hän on parhaillaan aiennetulla vanhempainvapaalla. Pari odottaa jännittyneenä esikoistaan, jonka on määrä syntyä muutaman kuukauden päästä. Raskaus on sujunut ongelmitta, mutta eräänä päivänä maailma musertuu. Kati kokee vakavan komplikaation ja lapsi on vaarassa kuolla. Huoleton ja hilpeä yhteiselo muuttuu kuin veitsellä leikaten huoleksi ja peloksi tulevasta.


Koronaviruspandemia sotkee ylioppilaaksi valmistuvan tytön ja varusmiespalvelusta suorittavan pojan muuton ja pakottaa heidät viikkokausiksi erilleen potemaan riipivää ikävää.Muuttopäiväkirjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Viivi ja Jukka, Humppila/Lahti

Humppilasta kotoisin oleva Viivi, 18, ja lahtelainen Jukka, 20, ovat seurustelleet jo kahden vuoden ajan ja aikovat viimein muuttaa yhteen. Jukka aloittaa opiskelut Tampereella ja Viivi on saamassa lukion päätökseen. Parin yhteinen aika on viimeiset kuukaudet ajoittunut vain viikonlopuille, sillä Jukka suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan.


Armeijan loputtua edessä on läpystä vaihto, sillä vahvasti maanpuolustushenkinen Viivi aikoo mennä heti Jukan vapauduttua suorittamaan omaa palvelustaan. Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustila mullistavat Viivin ja Jukan elämän, sillä kaikki armeijan lomat perutaan. Jukka joutuu jäämään varuskunnan porttien sisäpuolelle viikkokausiksi. Viivi on ajautua uuden tilanteen kanssa hysteeriseksi, sillä koko muutto uhkaa mennä pilalle, yo-kirjoitukset aikaistuvat ja kaiken lisäksi hänen isänsäkin saa yllättäen koronaan viittaavia oireita.


Muuttopäiväkirjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Oona ja Santeri, Tampere

Yliopistossa luokanopettajaksi opiskeleva tamperelainen Santeri, 22, odottaa kuin kuuta nousevaa yhteenmuuttoa tyttöystävänsä Oonan, 21, kanssa. Tietokonepelejä yöt läpeensä tahkoavalla Santerilla oli jo ennen heidän seurustelunsa alkua selvät sävelet siitä, että Oona on hänen elämänsä nainen.


Oona piti Santeria pitkään vain ystävänä, kunnes lämpeni yllättäen tämän sinnikkäille lähestymisyrityksille ja tunnusti lopulta ihastuksensa. Santerin ylitsepursuava romantiikka luo tosin edelleen heidän välilleen jännitteitä, sillä Oona ei ole ainakaan kameran edessä täysin valmis vastaanottamaan Santerin suorasukaisia hellittelyjä. Myös yhteenmuutto arveluttaa Oonaa, sillä Santerin poikamiesboksi on koko heidän seurustelunsa ajan ollut järkyttävän sotkuinen. Pian yhteenmuuton jälkeen huolet kääntyvät kuitenkin toisaalle, kun Santerin isovanhemmat kuolevat.Muuttopäiväkirjat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Hanna ja Henri, Helsinki

Yhdeksän kuukautta seurustelleet Hanna, 23, ja Henri, 23, suunnittelevat yhteenmuuttoa Helsingin Tapanilaan. Sisustuksesta innostuneelle Hannalle muutto on haaveiden täyttymys, sillä uusi asunto tarkoittaa myös uusia ihania huonekaluhankintoja. Henri odottaa niin ikään saman katon alle pääsyä, mutta itse muutto-operaatioon hän suhtautuu lähinnä välttämättömänä pahana.


Henri on työhönsä intohimoisesti suhtautuva itseoppinut koodaaja, joten hänen työpäivänsä venyvät usein tuntikausia ylimittaisiksi. Hanna arvostaa Henrin intoa, mutta on samalla huolissaan tämän jaksamisesta ja haluaisi toisaalta yhteiseloon ”arjen luksusta” ja romanttista tunnelmointia. Henri puolestaan ei aina ole halukas lähtemään mukaan Hannan ideoihin. Koronavirus pakottaa Henrin etätöihin, mikä hämärtää työnteon ja kotiarjen välistä rajaa entisestään. Henri stressaantuu taakkansa alle, eikä tilannetta helpota Hannan lisääntynyt tarve panostaa yhteiseen laatuaikaan.


Muuttopäiväkirjat ma 19.4. Yle TV2 kaksi jaksoa illassa ma–pe klo 20 sekä su 25.4. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat