Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ex-juontaja Sanna Kiiski tunnustaa - Sai bulimian oireita Olet mitä syöt -kuvauksissa: "...oksensin"

Sanna Kiiski tämän kauden Olet mitä syöt -ohjelman viimeinen elämäntaparemontoija.

18.11.2020 klo 10:00

Olet mitä syöt

Sanna Kiiski ja hyvinvointilääkäri Pippa Laukka Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Ex-tv-juontaja ja toimittaja Sanna Kiiski kärsii pitkään jatkuneesta syömishäiriöstä. Olet mitä syöt -ohjelmassa nainen kertoo kärsineensä syömishäiriöstä ensimmäisen kerran 12-vuotiaana.Kiiskellä on monia haasteita ruokailussaan. Hän myöntää hyvinvointilääkäri Pippa Laukalle kärsivänsä sosiaalisesta syömisestä, eikä halua syödä muiden ihmisten kanssa. Tämä heijastuu myös kotiin. Kiiski kertoo tykkäävänsä tehdä lapsille ruokia ja leipoa, mutta hän ei itse pysty syömään yhdessä lastensa kanssa. Kiiski on eronnut ja hänellä on kolme lasta.


Sanna Kiiski pelkää myös kylläisyyden tunnetta ja on sen vuoksi vältellyt kiinteän ruoan syömistä. Naisen ruokavalio koostuu sokerisista mehuista, muroista ja suupaloista.


Olet mitä syöt

Tässä kuva ohjelmassa Sanna Kiiskelle suositelluista ruoista, mukana mm. ravitsevia salaatteja, pähkinöitä, kananmunia ja erilaisia vihanneksia. Kuva: MTV3


Kiiski tilittää itsekuvaamallaan videolla saaneensa Olet mitä syöt -ohjelman kuvausten aikana bulimian oireita syötyään vatsansa kylläiseksi.


- Eilen illalla otin vielä ruokaa lisää, sellaista tosi ruokaisaa salaattia. Mulle on tosi vaikee se kylläisyyden tunne ollut aina syömishäiriöstä johtuen. Niin sitten tota, mä menin vessaan ja oksensin, siis itse tietoisesti. Se kylläisyyden tunne saa mut niin ahdistumaan, Kiiski tunnustaa.


Olet mitä syöt MTV3:lla to klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Olet mitä syöt
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat