Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eva Wahlström ja mies nukkuvat eri huoneissa - Eva saa yllättävän hyvänyöntoivotuksen: "Mä käyn..."

Suosikkiuusinta: Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat pari, jota yhdistää liikunnallinen elämäntapa. Näin he kertoivat suhteestaan Tuttu Juttu Showssa.

4.8.2021 klo 7:00

Tuttu Juttu Show

Eva Wahlström on ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittanut suomalainen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Eva Wahlström on ex-nyrkkeilijä, muotoilija sekä mm. Penkinlämmittäjistä tuttu tv-kasvo. Hän oli mukana puolisonsa Niklas Räsäsen kanssa Tuttu Juttu Showssa, jossa selvisi monta uutta asiaa pariskunnan suhteesta. Yksi niistä on, että Wahlström ja Räsänen nukkuvat eri huoneissa.Lämpöä ja läheisyyttä ei silti puutu, sillä perheeseen on saatu jälkikasvua viimeksi maaliskuussa. Wahlström ja Räsänen saivat pojan, joka sai nimeksi Elia Nalle. Wahlström on jakanut Instagramissa hellyttävän kuvan itsestään ja pojastaan kävelyreissulla:Vaikka pariskunta nukkuu erillään, Räsänen paljastaa tv:ssä tietoa pariskunnan hellyttävistä nukkumisrutiineista:


-Me itseasiassa ollaan nukuttu vuosia erillään. Silloin kun urheiltiin paljon, molemmat oli aika kovilla. Uniongelmat oli vahvasti yhdessä vaiheessa läsnä. Ja sit huomattiin, että kaikki sujuu näin paremmin. Nukutaan edelleen eri huoneissa. Mä käyn peittelee Evan joka ilta, Niklas Räsänen kertoo.


Lue lisää: Onnea Eva Wahlström 40 vuotta! Ex-nyrkkeilijä paljastaa: “En ole tuntenut itseäni muuna kuin..."


Tuttu Juttu Show on MTV3-ohjelmistoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran v. 2020

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat