Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Elastinen: "Mulla oli keltaisessa muovikassissa 46 000 markkaa ja mä räväytin ne siihen pöydälle."

Yltiöpositiivisena tunnettu Elastinen on kohdannut lapsuudessa ja nuoruudessa kipeitäkin asioita.

7.10.2019 klo 9:40

Vain elämää

Kimmo Laiho on Elastinen - yksi Suomen kuuluisimmista räppääjistä ja myös taitava liikemies. Kuva: NelonenKimmo Laiho alias Elastinen kertoo lapsuudestaan ja nuoruudestaan sekä suhteestaan vanhempiinsa omana artistipäivänään.


Mies asui koulun jälkeen pitkään kotona vanhempiensa luona. Elastisella itsellään ei ollut kiirettä muuttaa pois – hän halusi keskittyä räppiin.


-Joka kerta kun palattiin viikonlopun jälkeen reissusta kotiin, niin mun huoneessa oli tyynyllä yhteishakupaperit, Elastinen kertoo vanhempien yrityksestä saattaa poikansa opiskelun pariin.


-Mä muistan, kun tulin sunnuntaina himaan, ja vanhemmat oli laittaneet päivällistä. Mulla oli keltaisessa muovikassissa 46 000 markkaa ja mä räväytin ne siihen pöydälle. Molemmat vanhemmat oli, että asia selvä, ja sen jälkeen siitä kouluasiasta ei ole keskusteltu.


Vain elämää

Elastinen Vain elämää -ohjelman kuvauksissa Hirvensalmella. Kuva: Nelonen


Yltiöpositiivisena artistina tunnettu Elastinen kärsi lapsuudessa yksinäisyydestään. Äidin piti usein vastata pienen pojan sydäntä särkevään kysymykseen: "Miksei kukaan ikinä soita mulle ja pyydä mua mihinkään?"

-Mä muistan 10 vuoden periodin, että meillä ei käynyt koskaan ketään mun kaveria. Asiat vakiintui mun elämässä hip hopin ja räpin myötä. Lapsuuden epävarmuuksien jälkeen mulla on aina ollut oma jengi. Se on yksi tärkeimpiä juttuja mun elämässä, että mun ystävät arvostaa mua, Elastinen kertoo liikuttuneena.


Elastisen päivää vietetään Hirvensalmella Satulinnassa pe 11.10.

Vain elämää Nelosella pe klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Vain elämää
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat