Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Alkoholin jättänyt Jari Sarasvuo linjaa tiukasti: "En sijoita enää ikinä ideoihin, joiden..."

Uudistunut Leijonan luola alkaa tv:ssä syksyllä. Jari Sarasvuo on yksi leijonista.

3.6.2023 klo 7:00

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo on Trainers’ Housen perustaja. Hän tuli koko kansan tuntemaksi Hyvät, pahat ja rumat -talk show´n vetäjänä Simo Rantalaisen kanssa. Kuva: Nelonen


Maailmalla suosiota niittänyt kansainvälinen formaatti Leijonan luola alkaa uudistuneena tv:ssä. Ohjelmassa tavalliset yrittäjät saavat mahdollisuuden astella bisneskentän sijoittajien eteen ja esitellä oman ideansa.


Yksi leijonista on liikemies, tv-kasvo ja suorapuheisuudestaan tunnettu Jari Sarasvuo. Sarasvuo on Trainers´ Housen perustaja, joka on kertonut julkisuudessa jättäneensä alkoholin reilut kolme vuotta sitten. Uutisellaan Sarasvuo sai laajaa huomiota.


Suorapuheisella Sarasvuolla on yksi toive kisaan osallistujille:

-Toivon, että ohjelmaan lähtee mukaan yrityksiä, joilla on oikea tuote, jonka elinvoimaisuutta toimialallaan tukevat hyvä tiimi ja tyytyväiset asiakkaat. En sijoita enää ikinä ideoihin, joiden olemassaolon oikeutusta eivät tiimi ja asiakkaat vahvista, Jari Sarasvuo linjaa Nelosen tiedotteessa.


Jari Sarasvuo

Uudistunut Leijonan luola alkaa syksyllä Nelosella. Vasemmalta Elias Aalto, Jenni Kynnös, Jari Sarasvuo, Noora Fagerström, Kim Väisänen ja Sami Hedberg. Kuva. Nelonen


Uudella kaudella leijonina on Sarasvuon lisäksi palkittu yrittäjä ja enkelisijoittaja Kim Väisänen, itsekin Leijonan luolasta aikanaan startin omalle bisnekselleen saanut Diilistä tuttu Noora Fagerström, alle 30-vuotiaana miljonääriksi noussut yrittäjä Jenni Kynnös, yhtenä Woltin perustajista tunnettu Elias Aalto sekä yritysmaailmassa vaikuttava koomikko ja esiintyjä Sami Hedberg.


Jokainen Leijona on valmis sijoittamaan yritysideoihin omaa rahaansa ja aikaansa. Ehtona toki on, että Leijonan luolaan saapuvat yrittäjät ovat ideoissaan ja myyntipuheissaan tarpeeksi innovatiivisia ja onnistuvat vakuuttamaan.


Lue myös: HU: Jari Sarasvuo rehellisenä viinasta ja alkoholismistaan: "Tajusin, että tämä on päätepiste"


Lue myös: Sami Hedberg tippui dramaattisesti Tähdet, tähdet -kisasta - Nyt on revanssin paikka: "Haluan..."


Leijonan luola Suomi ma 11.09. klo 21 Nelonen

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»