Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Aki Riihilahti sai äidiltään viiltävän kommentin - Ei äänestä omaa poikaa TTK:ssa, vaan…

Hyvin kilpailuhenkiseksi itseään luonnehtiva Aki Riihilahti on Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa mukana erityisestä syystä.

18.9.2021 klo 8:00

Aki Riihilahti

Aki Riihilahti kuuluu aikansa menestyneimpiin suomalaisiin jalkapalloilijoihin ja tätä nykyä hän on HJK:n toimitusjohtaja ja kansainvälisen tason jalkapallovaikuttaja. Kuva: KKM


Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti rakastaa voittamista. Riihilahdella on kaksi lasta, ja vaikka hän on rakastava isä, kilpailuhenkinen mies ei anna lastensa voittaa edes Afrikan tähdessä.Suostuitko siltä istumalta mukaan, kun sinua pyydettiin TTK:hon?

- En suostunut, vaan seitsemän vuotta myöhemmin! Nyt sopi elämäntilanteeseen paremmin ja olen etsinyt jotain uutta, koska teen tosi paljon töitä ja olen lasten kanssa. Halusin jotain, jossa voi heittäytyä epämukavuusalueelle.


Aki Riihilahti mainitsee myös yhden erityisen syyn TTK:hon lähtemisesssä:

- Tytär harrastaa tanssia ja hän oli niin innoissaan, että tästä voisi tulla meille yhteinen harrastus. Se oli itselle se kaikkein kivoin asia. Ollaan katsottu 4-vuotiaan tyttären kanssa TTK:ta tv:stä. Poika taas oli sitä mieltä, että olen vähän hullu!


Aki Riihilahti

Aki Riihilahden tähtivalmentaja on konkari Katri Mäkinen. Kuva: KKM


Riihilahti ei välttämättä saa kaikkia kotiääniä itselleen, sillä hänen äitinsä latasi melkoisen pommin.

- Kun mun äiti kuuli, ketä muita on mukana, niin hän sanoi äänestävänsä Waltteri Torikkaa. Kotoa ei tule ääniä!, Riihilahti naurahtaa.


Riihilahti on tottunut kovaan treeniin, hän haluaa pärjätä ja tehdä asiat kunnianhimoisesti.

- Olen tottunut vetämään aina täysillä ja antamaan kaikkeni, mutta aina pienelllä pilkkeellä silmäkulmassa. Kaikki lajit, joissa ei voi käyttää fysiikkaa tai taklaamista, on mulle vaikeita, joten paljon jää Katrin (opettaja Katri Mäkinen) harteille. Ymmärrän, mitä kropalla pitää tehdä, mutta rytmitaju ei tule luonnostaan. Toivon, että ne ihmiset, jotka eivät osaa tanssia samastuvat muhun, ex-futaaja heittää virnuillen.


Riihilahti jakoi Instagramissa kuvan tärkeimmästä kannatusjoukostaan:Minkä koet TTK:ssa vaikeaksi?

- En ole pitkään aikaan tehnyt muuta kuin vastuullisia asioita. Tässä pitää heittäytyä ja olla pois osaamisalueeltani. Sitten mulla on vaativa, täyspäiväinen työ sekä lapset. Pitää löytää aikaa ja aina, kun on tahtoa, sitä löytyy. Nukkuu vaan nopeammin!


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat