Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

ABREU väsyi totaalisesti Vain elämää -kuvauksissa: “Pari viikkoa meni niin, että on ihan...”

Vain elämää uusi kausi on korkattu. Anna Abreu, taiteilijanimeltään pelkkä ABREU, on mukana taas.

8.10.2021 klo 7:00

ABREU
Lähes 15-vuotisen uran tehnyt ABREU oli ensimmäistä kertaa mukana Vain Elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2013. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Anna Abreu ponnahti vain 16-vuotiaana kansan tietoisuuteen Idols-laulukilpailusta. Lapsena ABREU halusi ensin eläinlääkäriksi ja sitten psykologiksi, mutta hänestä tuli pop-stara.


Nainen on pitkällä urallaan julkaissut 8 albumia ja hänet on palkittu kahdesti Emma Gaalassa Vuoden naissolistina.Aiemmin englannin, espanjan ja portugalin kielillä levyttänyt artisti vaihtoi kielen suomeen ja muutoksen myötä hän on tullut yhä suuremman yleisön suosikiksi. Nyt ABREU on mukana Vain elämää -kaudella toista kertaa.


Mikä Vain elämää -leirillä oli parasta?

- Ehdottomasti meidän yhteinen kemia ja huumori, sekä yhteenkuuluvuuden tunne, se ryhmäytyminen. Se on aika euforista, siellä tulee käytyä asioita läpi, ehkä samanlaista kuin terapiassa. Tulee muisteltua menneitä ja tunteet vaihtelee laidasta laitaan.


ABREU

Tämä on VAIN ELÄMÄÄ! Kuva: Nelonen/Petri Aho


Ohjelmassa esiintyminen ei ole artistille todellakaan mikään läpihuutojuttu.

-Kun virittäytyy esiintymiseen, niin sitä jännittää aika lailla. Jokainen päivä on aika jännä ja vaativa. Kyllä takki tyhjenee ja koko ajan saa antaa kaikkensa.


Vain elämää -ohjelmassa nähdään upeita meikkauksia, kampauksia ja asuja.

-Oma lookki oli suunniteltu etukäteen: lounas, dinner ja vapaa-ajan vaatteet. Kahdet tai kolmet eri meikit ja hiukset, riippuen haluaako aamupalalle meikin kautta. Kaikki vaatteeni oli lainattuja, en ostanut uutta. Osan vaatteista lunastin itselleni, ABREU kertoo garderoobistaan.


ABREUn look Arttu Wiskarin päivänä, kuva artistin Instagramista:Lue myös: Arttu Wiskari teki lapsena monen unelmoimaa työtä: "Mä olin joku 10-vuotias, kun kävin..."


Miten nollasit kierrokset VE päivän jälkeen? Tarjollahan on aulabaaria, saunaa tai vaikkapa luonnossa samoilua...

- En hirveästi ollut aulabaarissa, pesin meikit ja menin nukkumaan, siinä ehkä yhden puol kahden aikaan nukkumaan ja 7.30 ylös. Alla on koko päivän kuvaukset, ja tauotkin menee meikissä.


Vain elämää -ohjelman tekeminen ja kuvaukset on iso puristus. Miten meni kotiinpaluu?

- Pari viikkoa meni niin, että on ihan pihalla. Siellä oli niin kuplassa ja karonkka vie omat energiansa, suosikkilaulaja kertoo väsymyksestään.


Katso tästä artistipäivien aikataulu: Wau! Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet! Nämä kahdeksan artistia musisoivat Hirvensalmella!


Vain elämää pe klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat