"Siivouksen teettäminen toisella pelottaa."

Tämän pelon kuulemme Freskalla aina silloin tällöin. Anna meidän hälventää huolesi!

Tilaa siivous

Kysymykset

Ulkopuolisen ihmisen päästäminen kotiin

Kodin siivous on ikävystyttävää ja aikaa vievää, mutta monia saattaa epäilyttää tuntemattoman ihmisen päästäminen kotiinsa, etenkin jos ei ole itse paikalla. Freskan siivoojat ovat luotettavia ammattilaisia. Tiedät aina, kuka siivoojasi on. Me koulutamme ja sertifioimme siivoojamme itse tarkkaan suunnitellussa rekrytointiprosessissa. Emme siis ikinä lähetä luoksesi ihmistä, jota emme itse tunne.

Joitain myös nolottaa, että tuntematon näkee kodin sotkuisena. Sitä ei tarvitse miettiä, sillä Freskan siivoojat ovat nähneet sotkun jos toisenkin, ja siivoaminen on heidän työnsä. Päästä siis huoletta siivooja kotiisi tekemään taikojaan!

Mitä jos kotonani menee jotakin rikki?

Siivoojamme ovat ammattilaisia, joten on hyvin epätodennäköistä, että jotakin menisi rikki. Kaikki siivoojamme ovat kuitenkin vastuuvakuutettuja 500 000 euroon asti. Näin ollen voit olla täysin huoletta – jopa suursiivous hoituu sujuvasti.

Kun siivooja tulee kotiisi ensimmäistä kertaa, hänen kanssaan kannattaa käydä läpi kotisi erityispiirteet. Tällä tavalla siivouksen jälki on mahdollisimman hyvä. Jos esimerkiksi tasoilla on arvokkaita esineitä, voitte sopia yhdessä, siirrätkö esineet itse pois siivouksen tieltä, tai onko jokin paikka, jonne siivooja voi pistää ne turvaan.

Mitä jos haluan, että siivooja tekee ekstraa?

Kattavaan kotisiivoukseemme sisältyy niin lattioiden imurointi ja kosteapyyhintä, perusteellinen kylpyhuoneen siivous, pintojen puhdistus kuin lakanoiden vaihtokin, jos vain jätät puhtaat lakanat siivoojan saataville.

Perussiivouksen lisäksi voit tilata myös lisäpalveluita, kuten uunin tai jääkaapin puhdistuksen. Voit tilata lisäpalvelut samalla, kun tilaat kotisiivouksen.

Voinko luovuttaa avaimen siivoojalle?

Tietenkin voit! Helpotat arkeasi, kun ovea ei tarvitse aina olla avaamassa itse. Siivoojalla on mukanaan lomake avaimen luovutusta varten, joten voit luovuttaa avaimesi hänelle vaikka ensimmäisellä siivouskerralla. Freska ottaa avaimestasi täyden vastuun.

Monet asiakkaamme ovat luovuttaneet avaimensa tutulle siivoojalle, joka tuntee paikat kuin omat taskunsa. Tällöin ei tarvitse huolehtia, ehtiikö menoiltaan ajoissa kotiin. Voit luottaa siivoojiimme, sillä he pitävät avaimestasi ja kodistasi erinomaista huolta!

Miksi juuri Freska?

Uskomme, että tyytyväinen siivooja takaa tyytyväisen asiakkaan. Pidämme Freskalaisista huolta, ja he puolestaan kohtelevat asiakkaidemme koteja suurella kunnioituksella. Vaalimme vastuullisuutta muun muassa järjestämällä kielikursseja ja erilaisia tapahtumia Freskalaisille. Käytämme myös siivousaineita, jotka ovat helliä niin ympäristöllemme kuin työntekijöillemmekin.

Koulutetut siivoojamme osaavat työnsä ja pitävät siitä. Asiakastyytyväisyytemme keskiarvo onkin 4,7/5. Siivouksen tilaaminen Freskalta onnistuu nettisivuilla muutamalla klikkauksella, ja hinnoittelu on selkeästi aikaan perustuva. Lisäksi kaikki meillä teetettävät työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia!

Tilaa siivous