Reseptit
Riisipuuro
Riisipuuro maistuu erityisesti jouluna - mutta myös rauhallisina viikonloppuaamuina!

1 h 15 minKattila, 5 hlöä
Ainekset
- 2 dlvettä
- 2 dlpuuroriisiä
- 1 lmaitoa
- ½ tlsuolaa
Valmistus
- Kuumenna vesi kattilassa. Kaada riisit kattilaan. Anna kiehua välillä sekoittaen n. 5 min, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
- Lisää maito vähitellen niin, että seos kiehuu koko ajan. Anna kiehua hiljalleen 15 min koko ajan lastalla pohjaa myöten hämmentäen, ettei puuro pala pohjaan.
- Nosta kattila pois kuumalta levyltä viereiselle levylle. Pistä kansi päälle. Anna hautua kypsäksi n. 45 min. Lisää suola.
- Kuumenna halutessasi ennen syömistä.
Katso myös





