Reseptit
Punajuurilaatikko
Punajuurilaatikko mehevöityy homejuustolla. Tätä laatikkoruokaa joko rakastetaan - tai ei tykätä laisinkaan.

1 h 15 minUunivuoka, 7 annosta
Ainekset
- 1 kgpunajuuria
- 150 gsinihomejuustoa
- 150 gcrème fraîchea
- ripaus suolaa
- Pinnalle:
- korppujauhoja
Valmistus
- Keitä punajuuret ensin kuorineen kypsäksi. Jäähdytä kylmässä vedessä.
- Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon murennettu sinihomejuusto, crème fraîche ja ripaus suolaa. Levitä laakeaan uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja.
- Paista 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
- Vinkki: Jos haluat tehdä laatikon gluteenittomana, jätä korppujauhot päältä pois.
Katso myös





