Reseptit
Piimäkakku
Piimäkakku - muistoja mummolasta! Piimäkakku on perinteikäs leivonnainen, joka vain paranee ajan kanssa.

1 h 15 minKakkuvuoka, 15 palaa
Ainekset
- 2 dlsokeria
- 1 tlsoodaa
- 4 dlvehnäjauhoja
- 1 tlkanelia
- ½ tlneilikkaa
- ½ tlmaustepippuria
- 2 rklsiirappia
- 1 dlsulatettua rasvaa
- 3 dlpiimää
- Halutessasi:
- 1 dlrusinoita
- Voiteluun:
- öljyä tai margariinia
- korppujauhoja
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seokseen mukaan siirappi, sulatettu rasva ja piimä. Sekoita tasaiseksi.
- Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan.
- Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin tunti.
Katso myös





