Reseptit
Papuhampurilainen
Papuhampurilainen maistuu mehevältä. Tämä papuhamppis on vegeversio, joten se sopii kaikille vauvasta vaariin.

1 h4 hlölle
Ainekset
- 4hampurilaissämpylää, maidoton, gluteeniton
- 100 gsalaattia
- ketchuppia
- 4viipaletta vegejuustoa
- Papupihvi
- 175 gesikeitettyjä kikherneitä
- 170 gkidneypapuja
- 2valkosipulin kynttä
- ½ dltuoretta korianteria hienonnettuna
- ½ tlsuolaa
- ½ tlsavupaprikajauhetta
- Vege chilimajoneesi
- ¾ dlesikeitettyjen säilykekikherneiden lientä
- 2 ½ dloliiviöljyä
- 2 tlvalkoviinietikkaa
- ½ tlsuolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 rklsriracha-kastiketta
Valmistus
- Papupihvi valmistuu näin: Kuori valkosipulit. Kaada talteen herneiden ja papujen liemi. Soseuta kaikki pihviainekset tehosekoittimessa. Anna massan turvota n. 30 minuuttia. Muotoile massasta neljä pihviä. Paista öljyssä, kunnes pihveissä on kaunis paistopinta.
- Tee vege chilimajoneesi näin: Mittaa kaikki majoneesin ainekset korkeaan astiaan. Aseta sauvasekoitin kulhon pohjalle. Soseuta ylöspäin nostavalla liikkeellä majoneesi paksuksi.
- Kokoa hampurilaiset näin: Paahda sämpylät. Kerrostele papupihvi, vegejuusto, chilimajoneesi, salaatti ja ketchup sämpylän väliin.
Katso myös





