Reseptit
Daim-kakku
Daim-kakku on makea pakkaus, joka vie suuremmaltakin herkuttelijalta jalat alta.

1 h 15 minKakkuvuoka
Ainekset
- 4 dlsokeria
- 3 kplkananmunaa
- 200 gpehmeää voita
- 2 tlvanilliinisokeria
- 2 tlleivinjauhetta
- 5 rkltummaa kaakaota
- 4 dljauhoja
- 1½ dlmaitoa
- 200 gsuklaalevy
- 1iso Daim patukka
Valmistus
- Vaahdota sokeri ja kananmunat. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi. Lisää kuivat aineet ja maito koko ajan hyvin sekoittaen.
- Jauhota vuoka ja paista uunin alaosassa 175 - 200 asteessa n. 50-60 minuuttia.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada lämpimän kakun päälle sulatettu suklaa ja ripottele suklaan päälle Daim patukka pieniksi paloiksi murusteltuna. Pistä kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Katso myös





