yrittäjä31

Vapaa kuvaus

Teen elääkseni sitä mistä monet vain haaveilevat ja teen sen hyvin koska virheet tulevat kalliiksi, kirjaimellisesti. Ostan ja myyn. Alussa yhtälöön kuului myös tekijä jota pidetään tuntemattomana. Yhdelle se on sattuma, toiselle onni, kolmannelle tuuria. Nyt sitä ei ole. Se joka sanoo toisin ei tiedä mistä puhuu. Kuten kaikessa harjoitus tekee mestarin. Kyse on todennäköisyyksistä. Pääsääntöisesti tapahtumia on kolme, suhteessa aikaan. Millään annetulla hetkellä tapahtumien todennäköisyys ei ole sama, yksi tapahtumista on aina todennäköisempi kuin toinen. On vain tiedettävä mikä se on ja silloinkaan se ei ole täysin varma. Aina on tuntematon tekijä mutta jos tiedostat sen ja annat sille arvon se ei enään ole tuntematon koska osaat odottaa sitä tietyllä todennäköisyydellä. Totuus on kuitenkin se etten voi tietää mitä tapahtuu minuutin tai tunnin päästä, voin vain arvata sen hetken tilanteen ja kokemukseni valossa.

Tarkemmin sanottuna ostan ja myyn seuraavia valuuttapareja AUD/USD, USD/JPY, GBP/USD, EUR/JPY, EUR/CHF. Huomaa etten käytä termiä keinotella tai spekuloida, se ei ole sama asia. Olen tehnyt tätä viisi ja puoli vuotta. Jos olet samalla alalla vaihdan mielelläni ajatuksia jos taas olet uusi ja kaipaat tietoa, asialliseen kysymykseen saat vastauksen.

Aloitin kokopäiväsesti 2003. Sitä ennen olin noin 7 vuotta varastomiehenä. Koulutukseltani olen ylioppilas.

95% ihmisistä tällä alalla epäonnistuu. En tiedä mihin tuo lukema perustuu mutta se näyttäisi olevan yleinen käsitys. Koen tämän yrittämisenä, vastaus kysymykseen kuinka moni yritys on vielä viiden vuoden jälkeen pystyssä voisi antaa realistisemman kuvan.

Linkit: http://www.babypips.com, http://www.forexfactory.com, http://www.oanda.com

Kotimaa: ---
Koulutus: ---
Ammatti: Muu
Siviilisääty: ---
Lapset: ---

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

Sivu /4