christian.leikkainen

Vapaa kuvaus

Dinosaurusten aika oli jo!

Vanhat päättäjät, vanhoja ideoita.

Nyt on aika äänestää uutta verta valtuustoon. Äänestämällä meitä nuoria saat takuuvarmasti uusia ideoita.
Olen ehdolla kunnallisvaaleissa Perussuomalaisten riveissä Vantaan kaupunginvaltuustoon. Päätin hakea ehdokkaaksi, koska se on ainoa keino päästä vaikuttamaan oman kaupungin asioihin. Idea ehdokkuudesta lähti siitä kun vein lapseni päiväkotiin ja hoitaja tuli minulle juttelemaan. Hänellä oli kädessään adressi missä kerrottiin tulevista säästöistä koskien päivähoitopalveluita. Lapset ovat iältään 2-6 vuotta ja jokainen heistä on yksilöllinen. He tarvitsevat huomiota ja ohjausta. Jos ryhmäkoot suurenevat liian suuriksi niin näiden lasten kehitys vaarantuu. Panostamalla lapsiin panostamme samalla heidän tulevaisuuteen sekä myös meidän. Me kaikki olemme joskus itsekin olleet lapsia ja vanhuksia meistä tulee kaikista, se täytyy kaikkien muistaa. Adresseista ei koskaan ole ollut mitään hyötyä joten ei muuta kun ehdolle.

Asuinpaikka = Myyrmäki
Ikä = 31
Ammatti = Myyntineuvottelija

Vaaliteemat
- Lapsista ei pidä säästää. He ovat tulevaisuutta.
- Kouluista ei saa säästää.
- Vanhuksille pitää antaa paremmat palvelut. Hehän ovat tätä maata jo olleet rakentamassa.
- Säilytetään itsenäinen Vantaa.
-Terveys on meille kaikille tärkeä asia ja kaikilla ei yksinkertaisesti ole varaa käyttää yksityisiä lääkäripalveluita.Sinne pitää jostain löytää lisää resursseja.
- Halvempia toimitiloja yrityksille. Me tarvitsemme tänne paljon uutta yritystoimintaa ja tukemalla yrittäjyyttä me sitä myös saamme.

Lisäksi jos minut valitaan valtuustoon niin aion antaa kokouspalkkioni hyväntekeväisyyteen Vantaan kaupungin alueella. Lastensuojelu, päivähoito ja jne..

Tehdään yhdessä Vantaasta Suomen paras kaupunki!

Linkit: http://www.leikkainen.com

Ammatti: Myynti/markkinointi
Työskentelen: Myyntineuvottelija
Ase tai siviilipalvelus: Vekaranjäri 2002
Lapset: Olen ylpeä vanhempi

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

Sivu /3