blade83

Vapaa kuvaus

Haluaisin löytää neitseellisen naisen ystäväksi, rakastajattareksi ja kaveriks...Mikäli aikaa myöden hyvin natsaa niin olen kiinostunut myöskin seurustelusta/parisuhteesta.
Miksi etin neitseellistä? :
-Siihen ei liity mitään uskonnollista hömppää, vaan kyse on terveydelliset syyt, minkä selitän tuossa myöhemmin....
Itse en ole seksuaalisesti kokematon, mutta toisaalta en ole koskaan seurustellut vakavissaan ns. parisuhteessa...
Toki yksi aspekti on myöskin se, että mieluummin aloittaisin myöskin seurustelun sellaisen naisen kanssa kuka samoissa lähtökohdissa, eli ettei ole ehtinyt ns. kyynistää itseään aiemmissa karille ajetuissa parisuhteissaan..Voisimme aloittaa freesiltä pohjalta. Minun on vaikea nähdä kiinostavina moneen kertaan eronneita ihmisiä.

Urheilu, musa, leffat, terveelliset elämäntavat...100% Suomalainen. 100% terve- mitä tulee sp-tauteihin.
Syytä mainita myöskin olevani ns. vela- mies, eli lapset eivät kuulu tulevaisuuden suunnitelmiini...

-Nykyään ihmiset pyörivät kullikarusellia ja ovat tautisia...Tilastot kertovat omaa karua faktaa: Hsv1 (85%)..Hsv 2 (25%)...Hpv. (85%) ihmisistä kantaa näitä ja näitä erilaisia sukupuolielimien alueella vaikuttavia hpv viruskantoja on n. 40..Osa aiheuttaa syöpää, osa kondylooma syyliä.. ..Ihmiset eivät ymmärrä, että näitä viruksia ei testata käytännössä lainkaan, mutta se ei tarkoita etteikö heillä niitä olisi....Kokonaan oma lukunsa on sitten genitaalien bakteerikantojen siirtyminen suojaamattomassa seksissä..Yhdestä käytetystä partnerista saatat saada jopa tuhansien/kymmenien tuhansien ihmisten bakteerikannat, koska kaikki ketjussa olleet linkittyvät tällä tavoin(pyramidirakenne)- Seurauksena voi olla mm. bakteerivaginoosi............ Jo aikaa sitten ymmärsin maailman saastuneen...On pieni joukko vielä meitä terveitä ihmisiä tässä sairaiden/saastuneiden ihmisten joukossa: - Neitseelliset tai sitten me, jotka olemme ymmärtäneet asian jo seksielämämme alusta lähtien ja eläneet sen mukaan suojautuen ja tarkoin valiten partnerinsa... Käytännössä jokaikinen ihminen joka on harrastanut suojaamatonta seksiä ns. saastuneen ihmisen kanssa on menetetty tapaus..Siinäkin tapauksessa, vaikka se olisi hänen ainoa sexitpartnerinsa..Pitää ymmärtää, että puhtauden voi säilyttää ainoastaan toisen puhtaan kanssa... Suurin haasteemme on löytää toisemme ja toisaalta kieltäytyä lukemattomista kiusauksista ympärillämme sitä etsiessä. Itse suostun suojaamattomaan seksiin ainoastaan neitseellisten naisten kanssa..Tämä on ainoa tapa pysyä terveenä tässä nykyisenkaltaisessa post apocalyptisessa maailmassa mikäli partneri välillä vaihtuu ja toisaalta olla sitten se luotettava kumppani myöskin sille neitseelliselle naiselle - uudelle partnerilleen.. Toivottavasti löydämme toisemme.

Nimimerkin sähköposti käytössä!

Tuosta taustamusaa siks aikaa kun kirjoitat minulle "kirjeen"
https://www.youtube.com/watch?v=IfulTtaCHIo

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?