blade83

Vapaa kuvaus


Haluaisin löytää neitseellisen naisen ystäväksi, rakastajattareksi ja kaveriksi.
Miksi etin neitseellistä? :
Siihen ei liity mitään uskonnollista vakaumusta(itseasiassa olen ateisti), vaan kyse on terveydelliset syyt, minkä selitän tuossa myöhemmin....
Itse en ole seksuaalisesti kokematon. Minulla on ollut fwb suhteita kriteerieni mukaisten naisten kanssa, mutta toisaalta en ole koskaan seurustellut vakavissaan ns. parisuhteessa.....Miksi näin, niin se johtuu siitä, että etsin itselleni täydellisesti sopivaa naista. Tuota naista ei ole vielä löytynyt ja toisaalta kyllähän tämä koodini myöskin rajoittaa aikas tavalla sitä materiaalia kehen voin tutustua..Varmasti yksittäinen suurin tekijä tässä.

Urheilu, musa, leffat, (myös elokuvissa käynti)Mielenkiinnon kohteita on paljon ja muitakin harrastuksia. Terveelliset elämäntavat...100% Suomalainen. 100% terve- mitä tulee sp-tauteihin.

Nykyään ihmiset pyörivät kullikarusellia ja ovat tautisia...Tilastot kertovat omaa karua faktaa: Hsv1 (85%)..Hsv 2 (25%)...Hpv. (85%) ihmisistä kantaa näitä ja näitä erilaisia sukupuolielimien alueella vaikuttavia hpv viruskantoja on n. 40..Osa aiheuttaa syöpää(13-varianttia), osa kondylooma syyliä.. -HPV:hen yhdistetyissä syövissä on ollut räjähdysmäinen epidemia. Miehillä esiintyy nyt kurkkusyöpää hälyttävän paljon”, tohtori Genden sanoo. Tohtori Genden sanoo, että on selvää, että yhä useammalle miehelle kehittyy kurkkuun HPV-infektio, lähinnä suuseksin johdosta. Ja vaikka vielä ei ole keinoa testata virusta miehiltä, kumppanin HPV-tilanteen tietäminen on yksi ennaltaehkäisevä keino-.
Kondyloomakin top 3 yleisimpien sp-tautien joukossa, eikä minkäänlaista testiä.
Ihmiset eivät ymmärrä, että näitä viruksia ei testata käytännössä lainkaan, mutta se ei tarkoita etteikö heillä niitä olisi....Kokonaan oma lukunsa on sitten genitaalien bakteerikantojen siirtyminen suojaamattomassa seksissä..Yhdestä käytetystä partnerista saatat saada jopa tuhansien/kymmenien tuhansien ihmisten bakteerikannat, koska kaikki ketjussa olleet linkittyvät tällä tavoin(pyramidirakenne)= Jaat kaikkien linkkiin kuuluvien seksipartnerit mikroskooppisella solu-tasolla- Seurauksena tämä naisilla varsin yleinen bakteerivaginoosi, -Tulehtunut ja haiseva vagina..Siihen sitten vedetään viisikin antibioottikuuria perä jälkeen kun ei ala rauhoittumaan ja tuhotaan samalla antibiooteilla suoliston terveet bakteerikannat. ..Tähän päälle kaikki mahdolliset muut sp-taudit..Ne ovat yllättävän yleisiä. Uusimmat tutkimukset linkittävät herpeksen mm. Alzheimerin taudin kehittymiseen. Tuo virus alkaa tuhota aivojasi aikaa myöden. Se on juurisyy usein myös kasvohalvauksissa, sekä aivoinfarkteissa sen lisäks, että on jo itsessään äärimmäisen kiusallinen sairaus iho/limakalvo oireiltaan pahimmillaan..Menkää katsomaan netistä kuvia miltä herpes pahimmillaan näyttää.. Jo aikaa sitten ymmärsin maailman saastuneen...On pieni joukko vielä meitä terveitä ihmisiä tässä sairaiden/saastuneiden ihmisten joukossa: - Neitseelliset tai sitten me, jotka olemme ymmärtäneet asian jo seksielämämme alusta lähtien ja eläneet sen mukaan suojautuen ja tarkoin valiten partnerinsa..Lähinnä neitseellisiä partnereita siis.. Käytännössä jokaikinen ihminen joka on harrastanut suojaamatonta seksiä ns. saastuneen ihmisen kanssa on menetetty tapaus..Siinäkin tapauksessa, vaikka se olisi hänen ainoa sexitpartnerinsa..Myöskään kondomi ei anna kummoista suojaa...Se on lähinnä epätoivoinen yritys kieltää todellisuus ja ihmisten kantamat sairaudet ja eritoten kuvitella tuon pienen muovin palasen avulla estävänsä näiden virusten siirtyminen. Se on naurettavaa, jos ymmärtää jotain virologiasta. Pitää ymmärtää, että puhtauden voi säilyttää ainoastaan toisen puhtaan kanssa... Suurin haasteemme on löytää toisemme ja toisaalta kieltäytyä lukemattomista kiusauksista ympärillämme sitä etsiessä. Itse suostun ja olen suostunut suojaamattomaan seksiin ainoastaan neitseellisten naisten kanssa..Tämä on ainoa tapa pysyä terveenä tässä nykyisenkaltaisessa post apocalyptisessa maailmassa mikäli partneri välillä vaihtuu ja toisaalta olla sitten se luotettava kumppani myöskin sille neitseelliselle naiselle - uudelle partnerilleen.. Toivottavasti löydämme toisemme.

Ja nyt kun nämä ikävät asiat on saatu läpikäytyä, niin voimmekin keskittyä keskustelemaan miellyttävämmistä asioista kahden kesken.. Ei pidä kuvitella, että olisin neuroottinen tai jotain. Haluan vaan välttää parhaani mukaan ongelmat elämässä.
Seksistä minulle on helppo kirjoittaa ja puhua siitä, sekä mieltä askarruttavista asioista, kuin myös lähteä näitä kokeilemaan kanssani..Minulla on hyvin avoin suhtautuminen ja olen helppoa seuraa tavata ja edetä näissä asioissa.

cobra83 at protonmail.com

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?