blade83

Vapaa kuvaus


Haluaisin löytää neitseellisen naisen ystäväksi, rakastajattareksi ja kaveriks..
Miksi etin neitseellistä? :
Siihen ei liity mitään uskonnollista vakaumusta, vaan kyse on terveydelliset syyt, minkä selitän tuossa myöhemmin....
Itse en ole seksuaalisesti kokematon, mutta toisaalta en ole koskaan seurustellut vakavissaan ns. parisuhteessa...Miksi näin, niin se johtuu siitä, että etsin itselleni täydellisesti sopivaa naista. Tuota naista ei ole vielä löytynyt.

Urheilu, musa, leffat, (myös elokuvissa käynti)Mielenkiinnon kohteita on paljon ja muitakin harrastuksia. Terveelliset elämäntavat...100% Suomalainen. 100% terve- mitä tulee sp-tauteihin.

Nykyään ihmiset pyörivät kullikarusellia ja ovat tautisia...Tilastot kertovat omaa karua faktaa: Hsv1 (85%)..Hsv 2 (25%)...Hpv. (85%) ihmisistä kantaa näitä ja näitä erilaisia sukupuolielimien alueella vaikuttavia hpv viruskantoja on n. 40..Osa aiheuttaa syöpää, osa kondylooma syyliä..
Ihmiset eivät ymmärrä, että näitä viruksia ei testata käytännössä lainkaan, mutta se ei tarkoita etteikö heillä niitä olisi....Kokonaan oma lukunsa on sitten genitaalien bakteerikantojen siirtyminen suojaamattomassa seksissä..Yhdestä käytetystä partnerista saatat saada jopa tuhansien/kymmenien tuhansien ihmisten bakteerikannat, koska kaikki ketjussa olleet linkittyvät tällä tavoin(pyramidirakenne)= Jaat kaikkien linkkiin kuuluvien seksipartnerit mikroskooppisella solu-tasolla- Seurauksena voi olla mm. bakteerivaginoosi...Tähän päälle kaikki mahdolliset muut sp-taudit..Ne ovat yllättävän yleisiä. Uusimmat tutkimukset linkittävät herpeksen mm. Alzheimerin taudin kehittymiseen. Tuo virus alkaa tuhota aivojasi aikaa myöden ja etenkin vastustuskyvyn heikkenemisen myötä vanhuudessa. Jo aikaa sitten ymmärsin maailman saastuneen...On pieni joukko vielä meitä terveitä ihmisiä tässä sairaiden/saastuneiden ihmisten joukossa: - Neitseelliset tai sitten me, jotka olemme ymmärtäneet asian jo seksielämämme alusta lähtien ja eläneet sen mukaan suojautuen ja tarkoin valiten partnerinsa..Lähinnä neitseellisiä partnereita siis.. Käytännössä jokaikinen ihminen joka on harrastanut suojaamatonta seksiä ns. saastuneen ihmisen kanssa on menetetty tapaus..Siinäkin tapauksessa, vaikka se olisi hänen ainoa sexitpartnerinsa..Pitää ymmärtää, että puhtauden voi säilyttää ainoastaan toisen puhtaan kanssa... Suurin haasteemme on löytää toisemme ja toisaalta kieltäytyä lukemattomista kiusauksista ympärillämme sitä etsiessä. Itse suostun ja olen suostunut suojaamattomaan seksiin ainoastaan neitseellisten naisten kanssa..Tämä on ainoa tapa pysyä terveenä tässä nykyisenkaltaisessa post apocalyptisessa maailmassa mikäli partneri välillä vaihtuu ja toisaalta olla sitten se luotettava kumppani myöskin sille neitseelliselle naiselle - uudelle partnerilleen.. Toivottavasti löydämme toisemme.

Ajatelma: Onnellisuus on sitä, että se mitä ajattelet, se mitä sanot ja se mitä teet, ovat harmoniassa.

cobra83 at protonmail.com

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?