Piruntorjuntabunkkeri

Vapaa kuvaus

Olen kirkko- uskonto- organisaatioiden jäsenkirjojen suhteen ulkopuolinen.

En ole kirkkojen- tai minkään muunkaan uskonto-organisaation -seurakuntien jäsen.
Minua ei kiinnosta 2020 vuosikymmenen aikana organisaatioiden jäsenrekistereihin liittyminen.

Vietän toistaiseksi uskoni ja uskomattomuuteni omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni. Jumala -Jeesus, sekä hengelliset asiat ovat päivittäin mielessäni, eli Pyhä Henki ei ole ihmispoloista hylännyt kuitenkaan. Minulla on oma tapani olla Raamatun kirjoituksissa.

Jokainen olevainen on saanut viettää vuosikymmenien varsilla omaa henkilökohtaista uskon- ja perheensä elämää minun sanaakaan missään mitään kenestäkään puhumatta, ja minun sanaakaan ketään henkilökohtaista Jeesus- Jumala- uskoaan arvostelematta.

Kommentoin Raamatun ns. adventismiin liittyviä kirjoituksia, -keskustelu aihepiiristä on vapaa aiheena tällä foorumilla.
Perustuslaki 11-12§ oikeuksilla kansalainen vapaasti kommentoivat Raamatun kirjoituksia. Olen ns. luonnollinen henkilö, en siksi julkisesti arvosteltavissa. En ole osa jumaluudesta, en siksi ole julkisesti arvosteltavissa. - Suomi24.fi foorumilla tietenkin keskustellaan foorumin sisällä.

Kommentoin Raamatun kirjoituksia, keskustelen, - en ole hengellinen opettaja opetustehtävissä.
Suomessa kansalaisoikeuksiin kuuluu perustuslain 11-12§ mukaan vapaa liittymisen, eroamisen sekä sananvapauden oikeus siten ettei kukaan voi ennakolta estää. Tietenkin sanankäyttö ja organisaatioiden säännöt pitää olla oikeusvaltion kaiken lakisäädösmassan kanssa sovussa.

En pidä johtajia eläkepäivilläni. Suomessa jokaisella alaisella on työsopimus. Työsopimuksista päätellään osapuolien väliset sopimukset. En ole ryhtynyt kenenkään johtajaksi, koska en ole palkannut työhön ja solminut työsopimusta, enkä toimi työnjohdon tehtävissä. Vietän eläkepäiviäni. - Jokaisen organisaatiojohtajan ainokaiset alaiset löytyvät oman organisaationsa palkkatyöhenkilöistä. Järjestö- yhdistys- toimintojen jäsenien itsenäinen toimivalta on äänestyslappu.
Maan ylimmässä toimielimessäkin jäsenet käyttävät äänestysnappuloita itsenäisenä toimivaltanaan.

Minulla on omassa 100% yksityisessä Raamattuhotellissani 100% yksityinen piruntorjuntabunkkeri.

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

Sivu /30