Jaxinhotelli

Vapaa kuvaus

Keskustelija foorumilla vuodesta 2005.

En kommentoi ihmisiä. Kommentoin vain tekstiä. -Älä arvostele minua. Minulle ei ole ihmisiä anonyymien eikä nimimerkkien takana. On vain kirjaimia.

Foorumeilla ns. luonnolliset henkilöt kirjoittavat ja lukevat. Julkisesti ei muualla ole kommentoitavissa; sananvapaus ja vapaaehtoisuus uskontokuntiin; perustuslaki 11-12§. En ole uskontokuntien -järjestöjen -kirkkojen jäsenrekistereissä.

Kaikki mitä mm. kirjoitan Raamattu aiheista on minun oma henkilökohtainen kansalaismielipide mitä mieltä itse olen Raamatun kirjoituksista. En ole minkäänlaisen uskonnollisen järjestön -tai ja näiden seurakuntien -ja/tai kirkkojen jäsen yli vuosikymmeneen nyt 2019. Asiallisiin kirjoituksiin vastaan asiallisesti.

Organisaatioiden teologiaa kirjoitetaan organisaatioiden toimielimissä, -en ole ainuttakaan riviä kirjoittanut organisaatioiden teologiaa koskaan. Organisaatioiden omat web- sivut edustavat organisaatioiden teologista näkemystä.

________________
Lisää;

Raamatun kirjoitukset ovat vapaasti kommentoitavissa siten ettei Raamatun kirjoituksiin järjestöillä ole mitään yksinoikeutta, lisenssiä tai patenttia. Kirjakaupat pullottavat luonnollisten henkilöiden uskonnollisia kirjoituksia, ja netin foorumit ovat sellaisia pullollaan.

Perustuslaki 11§
4.2.6. Uskonnon ja omantunnon vapaus; "-Jokaisella on
uskonnon ja omantunnon vapaus. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista
vakaumus ja oikeus kuulua ja olla kuulumatta uskonnolliseen
yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."
Perustuslaki 12§ 4.2.7
Sananvapaus ja julkisuus; ”-Jokaisella on
sananvapaus. Sananvapauteen liittyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia tietoja sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla…. jne.”

- En ota yhdenkään uskonnon järjestön jäsenkirjoja toistaiseksi, -en estä ketään liittymästä- taikka eroamasta järjestöistä. En ole koskaan järjestöjen ja kirkkojen ihmisistä mitään missään puhunut. Jokainen on saanut aina viettää oman uskon ja perheensä elämän minun sanaakaan puhumatta. Uskonpuhdistuksen työ on kuitenkin suoritettu lukuisten eri 1700-1800 luvulla syntyneiden protestanttisten järjestöjen toimesta. -Myös luterilaisen kansankirkkomme toimesta. Kaikissa näissä eri järjestöissä on uskon pyhittämiä Jumalalle erotettuja ihmisiä yksilöinä. Erossa järjestöistäkin osa Jumalaa rakastavista ovat.

Kirjoituksiani ei saa sekoittaa kirkkojen tai järjestöjen kirjoituksiksi. En ole koskaan kirjoittanut riviäkään yhdenkään kirkon tai muun uskontojen organisaatioiden teologiaa. En ole teologi eli teologian maisteri. -Lisenssiä kansalaismielipiteen kotisivutilan sisältöön ei ole missään. Uskonnon järjestöillä kirkoilla on omat prosessit, -en kuulu niihin. Minkäänlaisten esikunta-piirikuntien alainen en ole.

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

Sivu /11