Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
Nilkkurit ja saapikkaat

Caprice Nahkasaapikkaat

109,95 €
Ilmainen toimitus

Koot :

36
38
39
40
Caprice nilkkurit laadukasta nahkaa. Mukava H-lesti tekee mallista leveämmän ja tilavamman. Moderni malli, jossa on mukavia ominaisuuksia, kuten OnAir-sisäpohja ja Blue grip (lisätietoa alla). Irrotettavan sisäpohjan ansiosta voit käyttää halutessasi omia pohjallisia. Tyylikkäät solkisomisteet, varren sisäsivulla vetoketju ja takana keskellä pieni, hyvän istuvuuden tarjoava venyke. Päällinen nahkaa. Sisäpuoli kangasta (ohut velour-tyylinen, pehmeä vuori). Synteettinen ulkopohja.
Kaikki mitat koossa 40:
Korko n. 5 cm.
Varren pituus n. 15,5 cm.
Varren sisämitta n. 27,5 cm.

OnAIR-sisäpohja: Teknisessä ja huippujoustavassa sisäpohjassa on jopa 300 ilmakuplaa, jotka tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja luovat miellyttävän ympäristön, jossa ilma pääsee kiertämään jalan ympärillä. OnAir-toiminto kerää myös kosteutta, joka poistuu, kun kenkä ei ole jalassa.

Blue Grip: Blue Grip on uusi teknologia, joka tekee ulkopohjasta erityisen pitävän, koska sen pinta on valmistettu eri tavoin muokatuista materiaaleista, jotka mukautuvat maaston mukaan ja varmistavat joustavan pidon kaikilla alustoilla.

Irrotettavan sisäpohjan ansiosta voit käyttää halutessasi omia pohjallisia.
Lue lisää