Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Header logoHeader logo
 Suosikit
NaisetMiehetLapsetKoti

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästekäytäntö

Tämä tietosuojaseloste julkaistiin 28. helmikuuta 2020.

Tämä yksityisyydensuoja koskee vain seuraavaa sivustoa: Suomi24.fi/nettialet/* Muut tähän internetsivuun suorasti tai epäsuorasti liittyvät internetsivut eivät kuulu tämän yksityisyydensuojan soveltamisalaan.

Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi EU: n yleisen tietosuojasäännöstön (GDPR) 2016/679 mukaisesti, joka on päivätty 27.4.2016. Tämä tietosuojalauseke selittää, milloin ja miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja, miten käytämme niitä ja olosuhteet, joiden perusteella voimme paljastaa tietoja muille ja kuinka voimme tehdä tämän turvallisesti. Tämä tietosuojalausunto koskee tuotteidemme käyttöä ja markkinointitoimintaamme.

 

Keitä me olemme?

Tämän verkkopalvelun teknologian toimittaa eHaven Oy, joka kehittää ja toimittaa palvelua tiiviissä yhteistyössä Suomi24:n kanssa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Yrjönkatu 12-14 b 15, 00120 Helsinki.

eHaven Oy on rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaavamme voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: jesse (at) ehaven.io

Henkilötietojen kerääminen suostumusten perusteella

Tietosuojan suostumuksen perusteella tapahtuva henkilötietojen keruu suoritetaan käyttämällä "suostumuslomakkeita", jotka tallentavat yksilön antaman suostumuksen . Yksittäiset suostumukset tallennetaan ja dokumentoidaan järjestelmissämme. Suostumuksen perusteella suostut jakamaan henkilötietojasi alla mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä tietoja keräämme?

Tarjotaksemme tämän palvelun sinulle, keräämme, käsittelemme ja käytämme seuraavaa dataa:

Laite- ja pääsytiedot:

Tallennamme selaimen automaattisesti välittämiä teknisiä tietoja, kuten IP-osoitteen, selainversion ja -tyypin, käyttöjärjestelmän ja aika- sekä päivämäärätiedon.

Henkilökohtainen informaatio

Keräämme tietoja sinusta, kun täytät yhteydenottolomakkeen tai uutiskirjeen tilauksen. Nämä tiedot sisältävät sähköpostiosoitteesi. Sama pätee kilpailuihin ja arvontoihin osallistumiseen.

Evästeet (cookies) ja vastaavanlaiset teknologiat: 

Tallennamme automaattisesti käyttötietoja evästeiden tai vastaavanlaisten teknologioiden avulla. Saatamme myös tallentaa yksilöllisiä tunnisteita evästeisiin, jotta voimme tunnistaa selaimesi myöhemmillä käynneillä internetsivustollamme. 

Verkkokäynnin seuranta

Keräämme myös informaatiota vierailuistasi tällä internetsivulla, sen sisällön sekä palveluiden käytöstä. Tämä informaatio sisältää koko web-osoitteen lähteen, jonne www-sivustot linkkaavat tältä internetsivulta ja sen kautta (sisältäen pvm ja ajan), vieraillut alasivustot, tieto jota etsit, vastausajat, käynnin kestot tietyille sivuille, sähköpostien avaukset, ja bannereiden tai linkkien (web tai email) klikkaukset. Hyödynnämme tätä tietoa erilaisiin tarkoituksiin mm. siihen, että voimme kehittää verkkopalvelua niin, että se palvelee kävijää paremmin oleellisella ja mielenkiintoihin pohjautuvalla sisällöllä.

Kolmannen osapuolen teknologiat: 

Tietyt kolmannen osapuolen toimijat saavat luvan käyttää evästeitä tai vastaavanlaisia teknologioita tällä internetsivustolla. Nämä sisältävät muun muassa analyticsin, mainosverkostoja ja muita palveluntarjoajia, jotka auttavat meitä palvelemaan, analysoimaan ja kehittämään tätä palvelua sekä tarjoamamaan mahdollisuuden targetotuun markkinointiin perustuen selaushistoriaasi ja kiinnostuksiisi.

Kolmannen osapuolen teknologiat joita käytämme:

Googlen teknologiat: 

Google Analytics on verkkoanalytiikkapalvelu, jonka tarjoaa Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google") joka kerää ja raportoi kävijädataa tällä verkkosivulla.

GA:n keräämä tieto joka sisältää anonymisoidun IP-osoitteen, siirretään ja tallennetaan Googlen toimesta palvelimille Yhdysvalloissa. Googlen mukaan vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite voidaan siirtää salattuna suoraan Googlen palvelimelle USA. Kaikki kävijän tunnisteet (esim. Eväste-ID), jonka GA on tallettanut, tuhotaan 14kk kuluttua automaattisesti Googlen palvelimilta.

Google Analyticsin tietosuoja- ja turvallisuusperiaatteista löydät lisätietoa osoitteesta: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi.

Google Analytics Opt-Out: Voit estää GA:ta käsittelemästä tietojasi asentamalla Google Analyticsin estävän selainlisäosan (browser extension). Sen voi ladata osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Käytämme myös Googlen muista työkaluista seuraavia teknologioita, kuten Google Adwords konversio seuranta, Googlen dynaaminen uudelleen markkinointi ja Google Adsense

Hotjar:

Hotjar on vierailujen tallentamiseen ja lämpökarttamittaukseen erikoistunut palvelu, jonka tarjoaa Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta.

Hotjarin yksityisyydensuojasta lisätietoa löytyy osoiteesta: https://www.hotjar.com/privacy.

Opt-Out: https://www.hotjar.com/opt-out.

Informaation jakaminen kolmansille osapuolille:

Saatamme jakaa informaatiota liiketoimintakumppaneillemme, jotka ovat sivustoon liittyviä yrityksiä ja jotka tarjoavat yhteistä sisältöä ja palveluita. Saatamme jakaa tietoa myös palveluntarjoajille jotka suorittavat tiettyjä toimintoja meidän puolestamme, mutta ainoastaan siihen tasoon asti, jota he tarvitsevat toimittaakseen kyseisen palvelun. Osa palveluntarjoajista sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EEA:n ja Sveitsin ulkopuolella. Toimimme kuitenkin ainoastaan toimijoiden kanssa, jotka tarjoavat riittävän tietosuojatason.

Jaamme tietojasi kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeellista tämän Internetsivun ja sen palvelujen tarjoamiseksi käyttäjille, jos olemme velvoitettuja tai oikeutettuja tähän sopimuksen tai lain alaisina, tai jos olet antanut meille tähän erillisen suostumuksesi.

Jaamme kauppiaskumppaneillemme tiedon siitä kun kävijä klikkaa jotain tuotetta ja siirtyy ko. kauppiaan sivuille. Tämä tieto on uniikki klikkausid. Jos tämän jälkeen kävijä ostaa jotakin kauppiaskumppanimme verkkosivulta (esim. verkkokauppa), pystyy liikekumppanimme tunnistamaan sen että olet siirtynyt kauppiaan sivuille meidän sivustomme kautta, jolloin me tienaamme komissiomme. Lisäksi, toimimme myös eri Affiliate-verkostojen kanssa jotka hoitavat tekniset ja laskutukseen liittyvät prosessit. Näissä tapauksissa välitämme klikkausid:n näille Affiliate-verkostoille. Tämän lisäksi Affiliate-verkostot saattavat lisätä heidän oman seurantaevästeensä omaa seurantaansa varten.

  

Koska toimimme tiiviissä yhteistyössä Suomi24.fi sivuston omistajan, Online Technology Group Oy:n kanssa, niin saatamme jakaa eväste- ja henkilökohtaisia tietoja heidän kanssaan ja he saattavat saada pääsyn meidän hallitsemiimme henkilökohtaisiin tietoihisi ja käsitellä niitä itse.

Linkit kumppaniverkkokauppaan

Palvelut sisältävät linkkejä muihin sivustoihin. eHaven Oy ei ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja / tai käytännöistä. Kun siirryt toiseen sivustoon, sinun tulee lukea kyseisen sivuston tietosuojakäytäntö. Pidämme huolta ylläpidettäessä asianmukaisia ​​suojatoimia varmistaaksemme tietojen turvallisuuden, eheyden ja yksityisyyden. Salaamme tietosi suojellen sitä luvattomalta käytöltä. Lisäksi teemme toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että kolmannen osapuolen liikekumppanit, joille me siirrämme tietoja, suojaavat näitä henkilötietoja riittävästi.

Selauskokemuksesi turvallisuuden, yksinkertaisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi käytämme Secure Socket Layer (SSL) -tekniikkaa.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietosi?

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin pidämme sitä tarpeellisena täyttää henkilötietojen keräämisen tarkoituksen, kun otetaan huomioon myös tarve vastata kyselyihisi tai ratkaista mahdolliset ongelmat, noudattaa sovellettavien lakien vaatimuksia 

Tämä tarkoittaa, että voimme säilyttää henkilötietosi kohtuullisen ajan viimeisestä vuorovaikutuksesta kanssamme.

 

Oikeutesi henkilötietoihisi

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi suhteen:

• Oikeus pyytää, että eHaven Oy:tä korjaamaan henkilötietosi, jos se on epätarkka tai vanhentunut.

• Oikeus pyytää, että henkilötietosi poistetaan, kun eHaven Oy ei koe enää tarpeen säilyttää tällaisia ​​tietoja

• Oikeus peruuttaa henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn suostumus milloin tahansa. Esimerkiksi suostumuksesi sähköisen markkinoinnin viestinnän vastaanottamiseen: Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköiseen markkinointiin, käytä linkkiä hallinnoimaan viestintämme sisältämiäsi tilauksia.

• Oikeus pyytää kopiota henkilötiedoista, joita eHaven Oy säilyttää sinusta.

Kaikki yksityisyyden suojaa koskevat kysymykset tulee lähettää yhteydenottoon osoitteessa jesse (at) ehaven.io

 

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

eHaven Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa. Sovellettava versio löytyy aina tältä verkkosivulta. Meillä ei ole tarkoituksena muuttaa tätä selostetta usein, mutta suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojaselosteen satunnaisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin.

Tietosuojavastaava ja yhteystiedot

Sinulla on oikeus jättää valitus pätevän valvoja-asemassa olevan viranomaisen kanssa, jos tietojesi käsittely mielestäsi rikkoo sovellettavaa lakia. Voit ottaa yhteyttä valvovaan viranomaiseen asuinpaikallasi tai valvovaan viranomaiseen, joka on vastuussa meistä.

Jos et ole tyytyväinen siihen, miten henkilötietojasi on käsitelty, voit ensimmäisessä vaiheessa ottaa yhteyttä jesse (at) ehaven.io

Mikäli sinulla on tähän yksityisyydensuojaan liittyviä kysymyksiä tai mikäli haluat käyttää mitä tahansa oikeuksistasi, ole hyvä ja ota meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen jesse(at)ehaven.io ja kerro tiedusteluusi liittyvät yksityiskohdat tarkentamalla esimerkiksi mihin henkilökohtaisiin tietoihin haluat pääsyn. Voit myös ottaa meihin yhteyttä seuraavilla yhteystiedoilla:

eHaven Oy

Tietosuoja-asiat

Yrjönkatu 12-14 b 15

00120 Helsinki

Finland

-----------------------------------------------

 

Evästeet

Evästeet 

Käytämme evästeitä tietojen keräämiseen, kun navigoit verkkosivuillamme. Verkkosivuston navigointiin liittyvät tiedot sisältävät vakio-ohjeita selaimestasi, kuten selaintyypin ja selaimen kielen; Internet-protokollan (IP) osoite; ja yrityksesi verkkosivustoille tekemäsi toimet, kuten katsellut verkkosivut ja klikatut linkit.

Ilmoitamme sinulle evästeiden käytöstä ja muista samankaltaisista sivustollamme käytetyistä teknologioista, kun vierailet ensimmäistä kertaa verkkopalvelussamme. Mikäli jatkat sivustomme palveluiden käyttämistä, sitoudut automaattisesti hyväksymään evästeiden käytön. Voit lukea lisää evästeiden hyväksymisestä tutustumalla Tietosuojaselosteeseemme. Voit lukea lisää sivustollamme käytetyistä evästeistä ja niiden tarkoituksista alla olevasta tekstistä. Lisäksi informoimme sinua, kuinka pystyt hallitsemaan evästeitä omalla selaimellasi.

Evästeiden avulla sivustot toimivat tehokkaammin ja tarjoavat yrityksille markkinointiin liittyviä tietoja sivuston omistajille ja keräävät tällaisia ​​tietoja kuten selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, viittaussivu, sivuston käyttöpolku ja IP-verkkotunnuksen kautta ymmärtämään, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa. Evästeet ja vastaavat tekniikat auttavat meitä räätälöimään verkkosivuston henkilökohtaisiin tarpeisiisi sekä havaitsemaan ja estämään turvallisuusuhkia ja väärinkäytöksiä. Jos sitä käytetään yksin, evästeet ja web-majakat eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu käyttäjän tietokoneelle seurantaan ja tallentamiseen. Ellet ole sopeuttanut selaimen asetusta niin, että se kieltäytyy evästeistä, pudotamme evästeet heti, kun käytät Palveluita tai heti, kun olet viety tietylle tuotteelle kolmannen osapuolen kauppaan ("SPOT-A-SHOP-kumppani" ) verkkosivusto. Evästeiden avulla voimme seurata ja kohdistaa etusi, jotta voit parantaa kokemuksiasi verkkosivustollamme. Näiden tietojen avulla voimme esimerkiksi ymmärtää, miten käytät palveluita, jotta voimme parantaa palveluamme  ja palvelukokemusta. Hyväksymällä tämän evästekäytännön ehdot hyväksyt, että edellä mainitut evästeet pudotetaan koneellesi.

 

Minkä tyyppisiä evästeitä käytämme?

Käytämme seuraavia evästeitä:

Analytiikka- ja  suorituskykyevästeet: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden tunnistaa ja laskea kävijöiden määrä ja seurata miten kävijät liikkuvat palvelussa, kun he käyttävät sivustoa. Tämä auttaa meitä parantamaan palvelumme toimintoja esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä tuotteet helposti.

Toiminnalliset evästeet: Näillä tunnistetaan, kun kävijä palaa palveluumme. Tämä antaa meille mahdollisuuden mukauttaa sisältöäsi sinulle, tervehtiä sinut nimen mukaan ja muistaa mieltymyksesi

Seurantaevästeet: Näitä evästeitä käytetään jäljittämään tällä nettisivulla olevia tuotteita ja siirtymisiä verkkokauppoihin. Näiden ainoa tarkoitus on yhdistää myynnit tai transaktiot klikattuun tuotteeseen nettisivuillamme, jotta voimme saada komission tästä. Seurantaevästeet talletetaan laitteellesi kunnes vaihdat evästeasetuksiasi.

Mainontaevästeet: Nämä evästeet auttavat meitä kehittämään palveluamme ja tekemään sen sisällöstä sellaisen, että se vastaa paremmin mielenkiinnon kohteitasi ja tuottaa relevanttia sisältöä, mikä on räätälöity mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Lisäksi nämä evästeet auttavat meitä hallitsemaan sitä, miten usein tiettyjä tarjouksia näytetään sinulle. Nämä evästeet auttavat meitä myös tarjoamaan sivustomme mainoksia muilla sivuostoilla, niiden käyttäjien osalta jotka ovat aiemmin vierailleet sivuillamme sekämittaamaan kyseisten mainosten toimivuutta. Usein mainontaevästeitä asettavat kolmannet osapuolet, kuten mainonta- tai sosiaaliset verkostot. Näiden kolmansien osapuolten keräämä tieto tältä nettisivulta ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, jotka antaisivat heille mahdollisuuden suoraan tunnistaa käyttäjiä. Ne kuitenkin saattavat käyttää sinusta muilta nettisivuilta kerättyjä tietoja ja yhdistää kyseisiä tietoja.

Välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota tämän nettisivun keskeiset toiminnot, esim. että sinun on mahdollista selailla tätä nettisivua ja käyttää sen toimintoja.

 

Miten voin hallita evästeitä?

Voit estää evästeet aktivoimalla selaimesi asetukset, joiden avulla voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden asettamisen. Useimpien selainten "Ohje" -ominaisuus kertoo, kuinka voit estää selaimesi hyväksymästä uusia evästeitä. Sen pitäisi myös kertoa, miten selaimen asetukset ilmoittavat sinulle, kun saat uuden evästeen ja poistat evästeet kokonaan. Lisäksi voit poistaa tai poistaa samankaltaisia ​​tietoja, joita selaimen lisäosat käyttävät, kuten flash-evästeitä, muuttamalla lisäosien asetuksia tai käymällä valmistajan verkkosivuilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää evästeiden ja muiden sivustollamme käytettyjen vastaavanlaisten teknologioiden käyttöön liittyen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: jesse (at) ehaven.io

Katso lisätietoja osoitteesta www.allaboutcookies.org evästeiden estämisestä selaimessasi.