Naisten urheilu - ALE jopa 69%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Suosituimmat naisten urheilu merkeiltä

AsicsSpeedoRöhnisch

Suosituimmat naisten urheilu merkeiltä

8848 AltitudePUMAChampion

Naisten urheilukengät ja urheiluvaatteet – myös ale!

Nyt on oikea aika hankkia uudet urheilukengät ja urheiluvaatteet omaa lajia varten, kuten tennistä ja jalkapalloa, tai kuntosalitreeniin ja lenkkeilyyn. Vaellusvaatteet, hiihtovaatteet, lasketteluvaatteet, golfvaatteet, tennisvaatteet ja pyöräilyvaatteet löydät helposti netistä, myös aletuotteiden joukosta. Urheilukengistä löydät juoksukengät, vaelluskengät, jalkapallokengät, sisäpelikengät ja lenkkarit. Valitse vain oma lajisi ja hanki kengät sitä varten. Sisäpelikengät soveltuvat hyvin myös salikengiksi tai ryhmäliikuntatunneille, kuten soveltuvat myös lenkkarit. Muista varmistaa, että kengät ovat tukevat jalassa, jotta ne pysyvät oikeassa kulmassa treenatessa, niin ettei tapaturmia tule sattumaan. Treenivaatteista kannattaa valita tekniset paidat normaalien puuvillapaitojen sijaan, koska ne siirtävät hikeä, ja tuntuvat päällä kevyiltä ja hengittäviltä. Ne eivät siis muutu painaviksi ja märiksi treenatessa.

Mihin kaikkeen urheiluvaatteista ja kengistä on?

 

 

  • Juoksemiseen ja lenkkeilyyn. Hanki itsellesi verryttelyhousut ja verryttelytakki, tai juoksutakki, sek√§ juoksukeng√§t tai lenkkarit.

  • Salitreeniin. Salivaatteiksi käyvät tekniset paidat ja urheilutrikoot, sekä sisäkengät.

  • Vaeltamiseen, py√∂r√§ilyyn, hiihtoon, lasketteluun, tennikseen ja muihin peleihin. Urheiluliivit, urheilutopit, urheilushortsit ja muut ulkoiluvaatteet toimivat aktiivisessa liikunnassa joka naisen p√§√§ll√§.

Salivaatteiksi urheilutrikoot, urheilutopit, tekniset paidat, sekä verryttelyhousut ja takit

Monet pitävät parhaina treenivaatteina salilla urheilutrikoita ja urheilutoppeja, sekä teknisiä paitoja. Urheilutrikoot ovat joustavia, kevyitä ja tukevia. Ne hengittävät tehokkaasti, eivätkä muutu treenatessa märiksi ja painaviksi. Samoin tekevät myös tekniset paidat. Vaihtoehtoisesti urheilussa voit käyttää verryttelyhousuja ja verryttelytakkia. Ne sopivat hyvin esimerkiksi ulkona lenkkeilemiseen ja juoksemiseen. Verryttelyhousuissa kelpaa oleskella myös kotona, koska ne ovat lämpimät ja pehmeät. Voit myös pukea verryttelyhousut ja takin päälle, kun lähdet salille. Heitä ne vain treenivaatteiden päälle, ja olet valmis lähtemään.

Urheiluliivit, juoksukengät, sekä vaatteet vaellukseen, pyöräilyyn ja lasketteluun

 

Kun hankit itsellesi urheiluvaatteita, älä aliarvioi kunnollisten urheilualusvaatteiden tehoa. Esimerkiksi naisilla urheiluliivit ovat tärkeä osa omaa urheiluasua. Tukevat urheiluliivit tekevät olosta miellyttävän, niin että urheilusuoritus on ainoa mikä on mielessä. Lisäksi alushousujen joukosta löydät tekniset alushousut, jotka toimivat muiden teknisten vaatteiden mukaisesti. Jos harrastat juoksemista tai lajeja, joissa juostaan, sinun kannattaa harkita juoksukenkiä. Ne on valmistettu kuitenkin ainoastaan juoksemiseen, mikä tarkoittaa sitä, että muussa urheilussa ne voivat tuntua epämiellyttäviltä. Juoksukengät ovat kevyet jalkineet, joissa on erityinen pohjakuviointi ja pohja, joka ehkäisee jalkoihin kohdistuvaa tärähtelyä. Jos olet kiinnostunut vaeltamisesta, harrastuksen aloittaminen voi tulla erittäin halvaksi. Nappaa vain päällesi säähän sopivat vaatteet ja urheilulliset kengät. Yläosana voi olla vaikka verryttelytakki, tekninen paita tai parkatakki riippuen vuodenajasta. Pyöräilyyn voit ostaa pyöräilykengät, t-paidan tai topin, sekä trikoot. Lasketteluun puolestaan tarvitset parkatakin, toppatakin tai muun lämpimän takin, sekä ulkohousut, pipon, kaulahuivin ja käsineet.