Naisten tennarit - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Naisten tennarit

2735363738394041424344454647
Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten tennarit merkeiltä

Skechersadidas OriginalsDuffy

Suosituimmat naisten tennarit merkeiltä

VikingBuffaloVans

Tennarit jokaiseen makuun – myös netistä

Jalkineista yksi suosituimmista malleista, on tennarit. Tennarit sopivat kaikille ikään ja tyyliin katsomatta. Ne ovat rennot kengät, jotka voi vetää jalkaan kouluun, töihin, harrastuksiin ja vapaa-ajalle. Luotettavat tennarit mahdollistavat kävelemisen myös haastavammassa maastossa, jos niiden pohja on paksua ja kestävää kumia. Kun tekstiilipinta on hengittävää, se tekee kengistä mukavan tuntuiset jalassa. Jos pinta on nahkaa tai gore texia, jalkojen tuntuma on erilainen. Tennareita pidetään varsinkin kesäkenkinä, mutta ne sopivat myös kuiviin välikausipäiviin, tai myös sadesäälle materiaalista riippuen. Talvitennarit ovat puolestaan pitkävartiset ja niissä on lämmin vuori. Kun tennareiden pohjissa on kuvioinnit, niillä on turvallisempaa kävellä liukkaallakin pinnalla. Jos olet kiinnostunut merkkitennareista, voit luottaa ainakin sellaisiin merkkeihin, kuin Reebok, Adidas, Nike, So what, Guess, Crocs, Reima, Vans, Converse ja Gucci. Näillä brändeillä on kuitenkin paljonkin hintaeroa ja ne ovat eri tyylisiä keskenään. Sellaisilla urheiluvaatemerkeillä, kuten Adidas ja Nike, on valikoimassa urheiluhenkisiä tennareita. Converse ja Vans puolestaan ovat hyvin suosittuja merkkejä, jotka ovat valmistaneet tennareita jo pitkään. Olet varmasti huomannut ajattomat ja tyylikkäät Converset jonkun jalassa, ja niistä on tullut luottotennarit joka tilanteeseen. Kivijalkaliikkeistä ostaminen on helppoa, mutta tennareita löydät huiman valikoiman myös netistä.

Millaiset tennarit ovat suosituimmat?

 

 

 

  • Talveksi kannattaa hankkia tennarit vuorella ja korkealla varrella, jotta jalat ovat suojassa kylmyydelt√§ ja lumelta.

  • Musta ja valkoinen pysyvät vuodesta toiseen suosituimpina väreinä tennareissa.

  • Sellaiset merkit kuin Adidas, Nike, Reebok, Converse, Vans, Guess, Crocs, Reima ja So what kuuluvat suosittuihin tennarimerkkeihin.

 

 

 

Merkkikenkiä rakastaville Reebok, Adidas, Nike, Vans, Converse ja Crocs

Tennarit ovat siitä loistavat kengät, että niiden joukosta jokainen löytää omansa. Urheilullisia tennareita valmistavat Adidas, Reebok ja Nike. Nämä brändit ovat onnistuneet pysymään menestyneinä vuosikymmenien ajan. Siksi niiden tennareita voidaan kutsua ikonisiksi ja ajattomiksi. Värivaihtoehdot ovat joko yksivärisiä tai monivärisiä. Musta ja valkoinen ovat aina suosiossa, mutta myös moniväriset tennarit tuovat esille omaa persoonaa ja tyyliä. Tennareiden pohja on yleensä valkea ja paksu, jotta jalkoihin ei kohdistuisi tärähtelyä. Vans valmistaa puolestaan tennareita, jotka ovat alun perin olleet skeittareiden suosiossa. Niissä on tasainen pohja juuri skeittaamista varten. Jalkineiden värivaihtoehdot ovat loputtomat. Converse -tennarit toimivat monissa eri tyyleissä ja tyylikkäissä mustissa tai valkoisissa tennareissa voit mennä minne tahansa näyttäen hyvältä.

Kuinka tennarit pestään ja menevätkö ne pesukoneeseen?

Kun tennarit kaipaavat pesua, voit heittää ne pesukoneeseen. Irrota pohjalliset ja nauhat ja muut irtonaiset osat ennen pesua. Jos tennareissa on likaa vain pinnassa, sen voi puhdistaa pyyhkimällä, eivätkä tennarit vaadi silloin konepesua. Konepesu kuitenkin kuluttaa kenkiä ja sen liimapintoja. Jotta pesukone ei vaurioidu, se pitää vuorata pyyhkeellä. Tennareiden pesemistä suositellaan silloin, kun ne haisevat. Urheilukengät on suunniteltu kestämään siis enemmän pesemistä.