Naisten talvitakit

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten talvitakit

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten talvitakit merkeiltä

ONLYPeak PerformanceJack Wolfskin

Suosituimmat naisten talvitakit merkeiltä

HaglöfsDidriksonsHelly Hansen

Talvitakit naisille, lapsille ja nuorille – myös ale

Uusi talvitakki lämmittää oman kehon lisäksi myös mieltä. Mikä olisi parempi tapa nauttia talvesta, kuin lämmin talvitakki, joka ei jätä koskaan kylmäksi? Talvitakkeja löytyy moneen eri makuun. On untuvatakkeja, toppatakkeja, villakangastakkeja ja parkatakkeja. Värivalikoima on laaja, niin että jokaisella on mahdollisuus löytää omaa mieliväriä oleva takki. Miltä kuulostaisi vaaleanruskea villakangastakki, valkoinen kevytuntuvatakki tai punainen toppatakki? Naisten, lasten ja nuorten talvitakkeja löytyy monilta eri merkeiltä, kuten Rukka -brändiltä. Esimerkiksi 2020 talven malliston talvitakkeja on mahdollista hankkia edullisin hinnoin keväällä alesta, sillä onhan se totta, että talvitakit voivat olla tosi kalliita. Jotkut haluavat talvitakit myös omille koirilleen varsinkin kovia pakkasia varten. Koirien talvitakit sopivat koirille, joilla ei ole paksua karvapeitettä.

Plus size, eli isot koot, sekä äitiystalvitakit

Jokaisen naisen pit√§isi pukeutua siihen kaikkein kauneimpaan talvitakkiin huolimatta omasta koosta. Plus size, eli isot koot, sopivat isompikokoisille naisille l√§mmitt√§m√§√§n talvella tapahtuvaa ulkoilua varten. Isoja kokoja etsiv√§t my√∂s tulevat √§idit. Suosikkitakin j√§tt√§minen vaatekomeroon voi tuntua pahalta, mutta onneksi netist√§ ja kivijalkaliikkeist√§ l√∂yd√§t uusia ihania talvitakkeja. Hanki talvitakki, jossa on vaikka l√§mmin karvareunus, kiinte√§ huppu ja korkea kaulus. Karvareunuksen pystyy my√∂s halutessaan irrottaa. √Ąitiystalvitakki ei ehk√§ ole takki, jota tulee k√§ytetty√§ paljon my√∂hemmin, mutta se on kuitenkin muisto ajasta ennen lapsen syntym√§√§. Hanki plus kokoinen √§itiystalvitakki jollain ihanan kirkkaalla v√§rill√§, jotta se pilkist√§isi aina vaatekaapistasi ja muistuttaisi mukavista muistoista.

Zalando, Prisma, Hm, Xxl, Vero moda vai Intersport?

Takkiostokset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta saat käsiisi juuri sen hienoimman talvitakin, josta olet unelmoinut. Ehkä takin löytää Prismasta, Hm:stä, Xxl:stä, Vero modasta tai Intersportista? Näiden kivijalkaliikkeiden lisäksi on myös Zalando. Joskus talvitakkia voi käydä etsimässä kirpputorilta, missä valikoima on hieman erilainen, mutta takit ovat myös halvempia. Kiinnostaako urheilullinen talvitakki tai turkis? Tällaisia takkeja voit löytää kirpputorilta edullisesti. Jos tilaat talvitakin netistä, muista katsoa kokotaulukon ilmoittamat koot, jotta saat käsiisi juuri oikean koon. Seuraa tarjouksia, jotta voit tehdä edullisia löytöjä aletuotteiden joukosta.

Valkoinen takki karvahupulla 2020

Trendikkäimmät talvitakit vuonna 2020 ovat muhkeita vuorellisia toppatakkeja, klassisia pitkiä villakangastakkeja ja pitkiä untuvatakkeja. Välikausia varten kannattaa myös hankkia kevyttoppatakki, kun säät ovat leudompia. Talvitakkien väreistä suosituimpia ovat tummemmat värit, kuten musta, harmaa, sininen ja punainen. 2020 -vuonna monet etsivät myös valkoisina talvitakkeja. Valkoinen takki sopii minkä tahansa väristen housujen, kenkien ja asusteiden kanssa. Se myös näkyy hyvin pimeällä. Talvitakkeja koristavat usein karvareunukset huppujen reunassa. Ne on myös mahdollista irrottaa. Karvareunus hupussa on tyylikäs yksityiskohta, joka on muodissa vuodesta toiseen. Se tuo lämmintä ilmettä talvitakille, mutta lämmittää myös käytännössä käyttäjänsä päätä.