Naisten pitsimekot - ALE jopa 70%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten pitsimekot

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten pitsimekot merkeiltä

Moments New YorkBUBBLEROOMChiara Forthi

Suosituimmat naisten pitsimekot merkeiltä

Happy HollySams√łe Sams√łeONLY

Pitsimekot netistä – myös isot koot

Kaikista naisellisista mekoista juuri pitsimekot pysyvät suosikkeina vuodesta toiseen. Ne sopivat varsinkin juhlaan ajattomuutensa ja klassisuutensa puolesta. Pitsimekoissa pitsi voi olla joko pää-tai sivuosassa. Mekossa voi olla pitsiä esimerkiksi vain helmassa tai sitten sillä on verhoiltu koko mekon kangas olkapäistä helmaan saakka. Värien puolesta pitsimekkoja on joka lähtöön. Suosikkeina ovat musta ja valkoinen, mutta persoonallisuutta tuovat esille punainen, viininpunainen, sininen ja vihreä. Pitsimekkoja hankkiessa kyse on omasta mausta ja tilaisuudesta, johon mekko ostetaan. Hautajaisiin sopii tietenkin musta hillitty mekko pienillä pitsiyksityiskohdilla, kun taas häihin morsiamelle sopii valkoinen mekko suuremmalla määrällä pitsiä. Kun pitsiä on vähemmän, mekko antaa hillitymmän ja arkisemman vaikutelman. Pitsimekoista löytyy lisäksi useita eri kokoja XS koosta XXL kokoon. Jos käytät isoja kokoja, voit silti pukeutua upeaan pitsimekkoon vaikka vapaa-ajalle. Netissä on laaja valikoima mekkoja joka koolle.

Mekot juhlaan mustana ja valkoisena

On selvää, että pitsimekot sopivat varsinkin juhlaan. Perinteisesti hautajaisissa naiset käyttävät mustia mekkoja, jotka eivät kuitenkaan sovi vapaa-ajan juhlamekoiksi, jotka ovat vapaamielisempiä. Hautajaisissa pitsiä voi olla vaikka mekon helmassa, mutta ei turhan paljon. Valkoisesta pitsimekosta tulee sen sijaan mieleen häämekko. Monet naiset pitävät pitsistä niin paljon, että sillä peitetään oma häämekko kokonaan alleen. Morsiamen lisäksi pitsimekkoa voivat pitää myös morsiusneidot, tosin jonain muuna värinä, kuin valkoisena. Punainen pitsimekko sopii taas pikkujouluihin, syntymäpäiville, naisten iltaan ja rippijuhliin, samoin kuin sininen, vihreä ja keltainen.

Zalando, Ellos vai ehkä sittenkin Vila?

Kivijalkaliikkeessä ja netissä on molemmissa hyvät puolensa. Kivijalkaliikkeessä on helppoa sovittaa pitsimekkoa ylleen ja tietää heti onko se omaa kokoa. Netistä tilatessa tulee käyttää sen sijaan kokotaulukkoa. Vaikka mekkoa ei voi sovittaa heti, toisaalta tulee säästettyä aikaa, kun paketin tilaa suoraan kotiovelle. Netissä pitsimekkojen valikoima on myös laaja, niin että löydät helposti monia eri vaihtoehtoja itsellesi. Silloin on hyvä mahdollisuus, ettei kadulla tule vastaan ketään, jolla olisi samanlainen mekko, kuin sinulla. Kaupoilla on usein sekä kivijalkaliike ja nettikauppa, kun taas osalla pelkästään nettikauppa. Tällaisia kauppoja ovat Zalando, Ellos ja Vila.

Lyhyet ja pitkät pitsimekot, sekä 2018

Pitsimekot eroavat toisistaan väriensä ja pitsin määrän puolesta, mutta myös helmoja on eri pituisia. Pitkät pitsimekot ovat virallisempia ja juhlallisempia, kun taas lyhyet pitsimekot sopivat monenlaiseen illan viettoon; ravintolaan, yökerhoon, syntymäpäiville ja tapaamisiin kavereiden kanssa. Myös pitkät pitsimekot sopivat edellä mainittuihin tilaisuuksiin, varsinkin talvella. Lyhyet mekot ovat sen sijaan kesän juttu. Niissä voi olla lyhyet hihat, naruolkaimet tai ne voivat olla olkaimettomat. Vuonna 2018 naiset olivat erityisen kiinnostuneita pitsimekoista, koska tämä vuosi on jäänyt elämään historiaan. Tuon vuoden mallit eivät ole tietenkään enää loistossaan, koska vuodet kuluvat ja uudet trendit tulevat tarjolle vuosina 2020 ja 2021.