Naisten nilkkurit ja saapikkaat - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Naisten nilkkurit ja saapikkaat

35363738394041424344
Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten nilkkurit ja saapikkaat merkeiltä

VagabondTommy HilfigerHUGO

Suosituimmat naisten nilkkurit ja saapikkaat merkeiltä

Calvin KleinSkechersVERO MODA

Nilkkurit ja saapikkaat korolla ja ilman korkoa – myös ale

Nilkkurit ja saapikkaat ovat jalkineita, jotka soveltuvat varsinkin välikausikäyttöön. Kun niissä ei ole sisällä vuorta, niitä voi käyttää keväällä ja syksyllä, myös sadesäällä. Talvikengiksi kelpaavat ne nilkkurit ja saapikkaat, joissa on vuori sisällä lämmittämässä. Nilkkureihin ja saapikkaisiin kuuluu monenlaisia kenkiä, kuten korkokenkiä, saappaita, ylipolvensaappaita ja matalakorkoisia kenkiä. Korolliset nilkkurit ja saapikkaat sopivat naiselliseen tyyliin tai urbaaniin tyyliin. Ne ovat olennainen osa omaa tyylikästä lookia. Matalakorkoiset kengät ovat käytännöllisempiä, koska niillä on mahdollista kulkea erilaisissa maastoissa. Matalakorkoiset sopivat myös katutyyliin ja urheilulliseen tyyliin. Jos edulliset nilkkurit ja saapikkaat kiinnostavat, käy etsimässä niitä alennusmyyntien aikaan esimerkiksi keväällä. Alesta voit ostaa tarjoustuotteita jopa viidenkymmenen prosentin hintaan.

Leveä lesti ja jokasään jalkineet

Joskus käy niin, että ne kiinnostavat upeat kengät, jotka löytyvät kaupasta, puristavat liikaa eri puolilta jalkaa. Silloin kenkien lesti ei ole tarpeeksi leveä jalallesi. Onneksi leveää lestiä löytyy mitä tyylikkäimpien jalkineiden joukosta, niin että kengät voivat olla samaan aikaan sekä käytännölliset, että trendikkäät. Nilkkurit ja saapikkaat toimivat myös sadesäällä, koska niiden vahva pintamateriaali suojaa vedeltä ja lialta. Materiaali voi olla nahkaa, keinonahkaa tai kumia. Kumisaappaat sopivat nekin sadesäätä varten. Niissä ei ole saumoja, joista vesi voisi päästä sisälle, ja varsinkin pitkävartisissa malleissa sateen on mahdotonta kastella jalkoja.

Zalando, Prisma, Citymarket vai Tokmanni? - entä netistä?

Uusia kenkiä on helppoa käydä sovittamassa kivijalkaliikkeissä, jolloin tulee ostettua varmasti oikean kokoiset kengät. Netistä tilatessa asia on toinen, mutta onneksi oman koon voi varmistaa kokotaulukon avulla. Näin sinun ei tarvitse poistua ollenkaan kotoasi ja tuhlata aikaa kenkien sovitteluun eri liikkeissä. Zalando, Prisma, Citymarket ja Tokmanni ovat liikkeitä, joista osalla on sekä kivijalkaliikkeet, että nettikaupat. Tämä on hyvin normaalia nykypäivänä, kun ihmiset tilaavat tavaroita mielellään kotiovelle asti. Netissä on myös helppoa löytää aletuotteet täyshintaisten kenkien ja uutuuksien seasta. Myös värin, koon ja hinnan voi rajata hakuvaihtoehdoista.

Talvinilkkurit, Pomar ja Chelsea

Talvinilkkurit ja talvisaapikkaat ovat trendikäs näky talven muodissa. Saappaat ja ylipolvensaappaat ovat olennainen osa omaa tyyliä, joka voi olla naisellinen, rokahtava tai muuten täynnä asennetta. Mustat saappaat ovat varma valinta, mutta myös valkoiset ja punaiset tekevät vaikutuksen. Jos kengät ovat nauhalliset, nauhoja voi vaihdella oman mielen mukaan erilaisilla väreillä. Joissain nilkkureissa ja saapikkaissa on soljet, jotka ovat yleensä vain koristeina. Miten olisi Pomar -brändin saappaat, joissa yhdistyy nykyinen ja mennyt pohjoismaalainen muotoilu? Vai ovatko Chelsea -saappaat ehkä enemmän sinua varten? Molemmissa yhdistyy yksinkertainen ja klassinen muotoilu, jota voi käyttää minkä tahansa näköisten vaatteiden ja asusteiden kanssa. Hillityt ja klassiset kengät ovat ikonisia ja pysyvät muodissa vuodesta toiseen.