Naisten nahkahousut - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten nahkahousut

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten nahkahousut merkeiltä

CellbesONLYSoyaconcept

Suosituimmat naisten nahkahousut merkeiltä

Saint TropezVERO MODAFreequent

Nahkahousut tyylikkäille ja itsevarmoille naisille

Nahkahousuista tulee varmasti ensimmäisenä mieleen housut, jollaisia moottoripyöräilijät käyttävät ajaessaan, tai jollaiset voi vetää jalkaan, kun lähtee metsästämään. Nahkahousut eivät kuitenkaan sovellu vain tällaisiin harrastuksiin, vaan ne ovat oikeasti tyylikkäät alaosat myös naisten pukeutumisessa. Sen sijaan, että pukeutuisit farkkuihin, kuten lähes joka päivä, voit nyt kokeilla edullisesti nahkahousuja. Niiden valikoima on niin laaja, että sieltä löytyy jotain jokaiselle. Värien puolesta suosittuja ovat musta, ruskea, beige ja punainen. Musta on klassinen väri, joka sopii yhteen kaikenväristen yläosien, asusteiden ja kenkien kanssa. Se on myös tyylikäs ajaton väri. Toisaalta ruskea ja beigekin ovat melko suosittuja, sillä nahkahan on usein myös ruskeaa alun perin. Punainen on sen sijaan erityisen pirteä väri nahkahousuissa, ja myös sille on omat ostajansa. Nahkahousuissa eroja toisiinsa tekevät leikkaukset, mikä mahdollistaa sen, että jotkut ovat tiukkoja ja ihonmyötäisiä, kun taas osa leveämpiä ja väljiä. Nahka ja tekonahka, joista nahkahousut yleensä tehdään, eivät hengitä kovin hyvin, joten väljyys ja löysyys voivat olla tässä suhteessa mukavammat vaihtoehdot, varsinkin jos nahkahousuja käyttää kesällä.

Millaiset nahkahousut sopivat juuri sinulle?

 

 

  • Punaiset, mustat ja beiget ovat suosittuja v√§rivaihtoehtoja nahkahousuissa. Mustat ovat ylivoimaisesti suosituimmat, ja ne sopivat yhteen kaikenv√§risten yl√§osien ja kenkien kanssa.

  • L√∂ys√§t ja tiukemmat farkkutyyppiset nahkahousut. L√∂ys√§t nahkahousut eiv√§t ole yht√§ kuumat kuin tiukemmat, mutta molemmat sopivat trendikk√§√§n naisen p√§√§lle.

  • Monet moottoripy√∂r√§ilij√∂ist√§ ovat kiinnostuneita hankkimaan itselleen nahkahousut, koska se suojaavat ihoa ja hylkiv√§t tuulta ja sadetta.

Sweep nahkahousut moottoripyöräilyyn, sekä farkkumalliset housut

Moottoripyöräily on harrastus, jonka harrastajat pukeutuvat kestäviin nahkahousuihin. Tällaisia ovat esimerkiksi sweep -nahkahousut, joita yleensä miehet käyttävät. Kuitenkin myös naiset voivat pukeutua niihin. Moottoripyöräilyä pidetään ehkä enemmän miesten harrastuksena, mutta siihen ovat rakastuneet myös monet naiset. Miksi moottoriajoneuvot olisivat vain yhden sukupuolen juttu? Nahkahousut eivät tavallaan hengitä, mutta osassa niistä on lämpöä säätelevä sisävuori. Niissä on myös tuuletusaukkoja. Vedenpitävyys on yksi syistä käyttää nahkahousuja, koska moottoripyöräilijät joutuvat ajamaan säässä, kuin säässä. Vähän paremmista nahkahousuista löydät myös omat systeeminsä, jotka pitävät viileänä. Monet moottoripyöräilijöiden suosimista nahkahousuista ovat farkkumallisia, eli niissä näkyy myös tyylikkyys. Yleensä housut ovat mustat ja niissä voi olla käytännöllisiä taskuja.

Punaiset, mustat ja beiget nahkahousut – tietenkin muodinmukaisina!

Nahkahousut eivät ole vain käytännölliset, mutta ne ovat myös ulkoisesti tyylikkäät. Suosituin väri nahkahousuissa on tietenkin musta. Se sopii yhteen mustan nahkatakin kanssa, tai sinisen tai vihreän paidan. Punaiset nahkahousut ovat persoonalliset ja tuovat esille käyttäjänsä omaa luonnetta ja halua näyttävyyteen. Sellaiset voi pukea esimerkiksi töihin tai kouluun. Beiget ja ruskeat nahkahousut ovat puolestaan trendikkäät, ja kyse on alkuperäisestä väristä verrattuna vaikka punaiseen. Joissain nahkahousuissa on paljon taskuja ja toisessa nyörit nappien sijaan. Löydät muodinmukaiset nahkahousut muotia myyvistä kaupoista. Nahkahousut ovat aina muodissa varsinkin välikausina ja talvella. Kesällä ne ovat liian kuumat ja hiostavat, paitsi jos satut harrastamaan moottoripyöräilyä.